Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
22. listopadu 2022 13:03
Čas čtení 1:12

Harrison Ford bude v pokračování Indiana Jonese omlazen počítačovými efekty až o 40 let

Kategorie:
Filmy a Seriály
Uložit Uložené
Harrison Ford bude v pokračování Indiana Jonese omlazen počítačovými efekty až o 40 let
Zdroj: Paramount Pictures

Legendární herec v roli Indyho Jonese bude na začátku pátého dílu světoznámé série omlazen do podoby, v jaké hrál originální trilogii. Následně se ale snímek přenese do budoucnosti.

Harrison Ford omládne. Jak uvádí Variety, legendární herec získá zpět v blížícím se pokračování světoznámé série Indiana Jones vizáž, kterou měl během natáčení původní trilogie. Měly by se o to postarat vizuální filmové efekty. Osmdesátiletý herec však nebude mít tuto podobu celou dobu; mladý by měl být pouze na začátku filmu, který bude zasazen do doby druhé světové války.

27. července 2022 10:53 Čas čtení 1:02 Indiana Jones 5: „Pro Forda je věk jenom číslo,“ říká hvězda filmu o 80letém herci Indiana Jones 5: „Pro Forda je věk jenom číslo,“ říká hvězda filmu o 80letém herci

O připravovaném pokračování jsme tě informovali už v červenci. Odtud víš, že kolem vydání pátého dílu panuje značná nervozita. Přece jen je to 40 let od doby, kdy vznikli Dobyvatelé ztracené archy, proto panuje určitá nejistota ohledně výkonu, který Ford v hlavní roli divokého a velmi akčního Indyho Jonese může předvést.

Pokračování, které se chystá na červen roku 2023, režíruje po Stevenu Spielbergovi James Mangold. Formu, kterou Ford má, potvrdil i jeden z herců Boyd Holbrook. „Pro toho chlapa je věk jenom číslo. Je ve filmu ohromně divoký a ve skvělé formě,“ řekl. Vizuální efekty budou použity na úvodní scény filmu, které se odehrávají ještě v roce 1944.

„Pak se ocitnete v roce 1969,“ řekl režisér James Mangold. „Chceme, aby diváci neprožívali změnu mezi 40. a 60. léty jako intelektuální domýšlivost,“ dodal.

A jak by to zhruba mohlo vypadat? Přibližnou představu si můžeš udělat díky YT kanálu Shamook, který vytvořil deep fake ukázky z filmu Solo, do něhož v roce 2020 tvář Forda dosadil.

V době vesmírného závodu

Příběh je zasazen do doby, kdy se mocnosti předháněly o to, kdo dobude vesmír jako první. Indiana Jones se znovu postaví proti nacistům, nicméně o dvacet let později, když se chystá odlet Apolla 11.

22. listopadu 2022 11:22 Čas čtení 1:43 Proč zemřel Bruce Lee? Smrt legendy byla 50 let záhadou, vědecký tým našel novou odpověď Proč zemřel Bruce Lee? Smrt legendy byla 50 let záhadou, vědecký tým našel novou odpověď

„Jasné je, že program přistání na Měsíci řídila skupina bývalých nacistů,“řekl spoluscenárista Jez Butterworth pro Empire Magazine. Ve snímku se objeví taktéž Mads Mikkelsen, který hraje padoucha, muže jménem Voller, jenž je inspirován skutečným nacistickým inženýrem z NASA Wernherem von Braunem.

Domů
Sdílet
Diskuse