Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Fábryová
24. prosince 2022 13:45
Čas čtení 0:40

Salta Baeho budou prošetřovat. FIFA se zajímá o to, jak mohl líbat fotbalovou trofej hned po zápase

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Salta Baeho budou prošetřovat. FIFA se zajímá o to, jak mohl líbat fotbalovou trofej hned po zápase
Zdroj: Getty Images/Christopher Pike

Salt Bae těsně po zápase vešel na hřiště, kde se fotil a dotýkal fotbalové trofeje.

FIFA bude vyšetřovat, jak se známý influencer a šéfkuchař Salt Bae dostal na hřiště po finálovém zápase Argentiny s Francií na mistrovství světa v Kataru. Na Instagramu zveřejnil fotografie, na kterých drží trofej a předstírá, že ji posypává solí. Problémem však je, že trofej mohou držet pouze někteří vybraní lidé, píše The Guardian a NDTV.

Salt Bae se po finálovém zápase snažil upoutat pozornost mnoha fotbalových hráčů včetně Lionela Messiho, a narušoval tak oslavy Argentiny těsně po zápase. Fotbalovou trofej líbá navzdory přísným pravidlům. 

FIFA se rozhodla tento čin prošetřit. „Po přezkoumání FIFA zjišťuje, jak jednotlivci získali neoprávněný přístup na hřiště po závěrečném ceremoniálu na stadionu Lusail 18. prosince,“ vyjádřily se řídicí orgány asociace a zároveň dodaly, že přijmou příslušná opatření.

Šéf organizace FIFA Gianni Infantino v roce 2021 navštívil jednu z restaurací známého influencera v Dubaji, kde se s ním dokonce fotil a napodoboval jeho známou pózu sypání soli. „Pan Nusrat, číslo jedna, nejlepší z nejlepších, nezapomenutelný večer v Dubaji,“ řekl Infantino ve videu a nazval ho legendou.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Domů
Sdílet
Diskuse