Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kuni Nguyenová ČTK
9. ledna 2023 16:44
Čas čtení 0:35

Řidič auta u Kralup skončil po smyku na kolejích. Do vozu poté narazil vlak

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Řidič auta u Kralup skončil po smyku na kolejích. Do vozu poté narazil vlak
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Provoz na trati mezi Kralupy nad Vltavou a Slaným byl v pondělí ráno na pár hodin přerušen. Při autonehodě nebyl nikdo zraněn.

V pondělí kolem 6:30 hodin se mezi Kralupy nad Vltavou a Olovnicí stala autonehoda. Řidič zřejmě při řízení dostal smyk a s osobním vozem skončil na přilehlé železniční trati. Chvíli poté, co z automobilu vystoupil, narazil do vozidla projíždějící vlak. Informovala o tom ČTK s odkazem na policejního mluvčího Pavla Truxa a mluvčího Drážní inspekce Martina Drápala.

„Řidič jel směrem na Kralupy a při předjíždění zřejmě dostal smyk a dostal se s vozidlem až na koleje. Z vozidla vystoupil a za chvíli tudy projížděl vlak. Strojvedoucí už to nestačil ubrzdit,“ uvedl Truxa.

Okolnosti nehody vyšetřovatelé zjišťují, nicméně událost se obešla bez zranění. Ve vlaku cestovalo sedm lidí. Jak ukázaly výsledky dechových zkoušek, řidič auta ani strojvedoucí před jízdou nepili alkohol.

Provoz mezi Kralupy a Slaným byl následně na pár hodin přerušen a na trati byla zavedena náhradní autobusová doprava. Omezení podle webu Českých drah trvala do 9:30.

Domů
Sdílet
Diskuse