Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková
9. února 2023 14:49
Čas čtení 0:20

Policie pátrá po čtrnáctileté Jiřině. Nevrátila se z vycházky do dětského domova v Mariánských Lázních

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie pátrá po čtrnáctileté Jiřině. Nevrátila se z vycházky do dětského domova v Mariánských Lázních
Zdroj: Unsplash/Scott Rodgerson

Chebští kriminalisté pátrají po čtrnáctileté Jiřině Růžičkové. Dívka šla na vycházku ve čtvrtek 2. února a zatím o sobě nedala vědět.

Pohřešovaná dívka si minulý čtvrtek vyšla na vycházku, ze které už se nevrátila. Na webu Policie ČR o tom informovala krajská policejní mluvčí Zuzana Churaňová. 

9. února 2023 11:11 Čas čtení 0:42 Program biatlonu: Podívej se, kdy bude v německém Oberhofu závodit Davidová Program biatlonu: Podívej se, kdy bude v německém Oberhofu závodit Davidová

Dívka by na sobě měla mít bílou krátkou bundu, lahvově zelenou mikinu, šedo-černé elastické rifle a bílé tenisky. Je možné, že má na sobě ještě vestu tmavé barvy. Pohřešovaná je přibližně 160 centimetrů vysoká, má hnědé oči a hnědé delší vlasy.

Policie žádá veřejnost o pomoc. Při jakékoliv informaci o dívčině pohybu se obrať na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu. 

Pohřešovaná Jiřina.
Pohřešovaná Jiřina. Zdroj: Policie ČR
Domů
Sdílet
Diskuse