Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Eduard Starkbauer
18. dubna 2023 17:57
Čas čtení 0:52

Muž zastřelil 20letou Američanku poté, co omylem vjela na špatnou příjezdovou cestu

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Muž zastřelil 20letou Američanku poté, co omylem vjela na špatnou příjezdovou cestu
Zdroj: GoFundMe

Američana obvinili z vraždy druhého stupně poté, co ve večerních hodinách zastřelil 20letou Kaylin Gillis. Stalo se tak v momentě, kdy autem omylem vjela na mužovu příjezdovou cestu ve městě Hebron v USA.

V autě s ní seděli další tři lidé. Podle BBC a CNN spustil 65letý Kevin Monahan střelbu v momentě, kdy auto začalo odjíždět.

„Je to velmi smutný případ pro partu mladých dospělých, kteří hledali dům kamaráda a skončili v domě muže, který se rozhodl vyjít ven se střelnou zbraní a střílet po nich,“ řekl na tiskové konferenci šerif státu Washington Jeffrey Murphy.

Parta si příjezdovou cestu zřejmě spletla kvůli špatnému nočnímu osvětlení. Je pravděpodobné, že nikdo z nich z vozidla nevystoupil ani se nepokusil vstoupit do domu Kevina Monahana předtím, než spustil palbu.

„Zřejmě neexistovala žádná hrozba od nikoho ve vozidle a nebyl důvod, aby se Monahan cítil ohrožen,“ řekl šerif. Doplnil, že Monahan při zatýkání nespolupracoval a odmítl opustit svůj dům.

30. dubna 2024 14:30 Čas čtení 2:55 Nová Billie Eilish i Kanye. Těchto 5 zahraničních alb by ti v květnu nemělo uniknout Nová Billie Eilish i Kanye. Těchto 5 zahraničních alb by ti v květnu nemělo uniknout

V pondělí se v USA stal obětí podobného případu teenager v americkém státě Missouri poté, co zazvonil na nesprávný zvonek, když chtěl vyzvednout své mladší sourozence. Majitel domu ho okamžitě střelil do hlavy, ale chlapec naštěstí stihl utéct a vyhledat pomoc.

Domů
Sdílet
Diskuse