Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Barbora Fábryová
11. dubna 2024 9:05
Čas čtení 0:40

Rauch ukončil plánovanou spolupráci s Jasminou Alagič, důvodem byla podpora Pellegriniho

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Rauch ukončil plánovanou spolupráci s Jasminou Alagič, důvodem byla podpora Pellegriniho
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran

Jasmina Alagič se k jednání společnosti vyjádřila a zeptala se, zda je právě toto svoboda slova.

Společnost Rauch zrušila plánovanou spolupráci s influencerkou Jasminou Alagič poté, co před prezidentskými volbami podpořila Petera Pellegriniho. Influencerka to oznámila na Instagramu.

10. dubna 2024 11:46 Čas čtení 2:08 Ne znamená NE! Sněmovna schválila novou definici znásilnění (Aktualizováno) Ne znamená NE! Sněmovna schválila novou definici znásilnění (Aktualizováno)

„Vzhledem k situaci před a po prezidentských volbách, postojům a výrokům Jasminy na sociálních sítích se klient rozhodl spolupráci s Jasminou nezačít,“ informovali Jasminu, která se rozhodla zveřejnit e-mailovou komunikaci na sociální síti.

„To je svoboda projevu,“ napsala Jasmina k příspěvku. Podle ní jde o šikanu, proti které se chce bránit. Uvedla, že nemá se společností smlouvu, která by ji zavazovala k apolitickému vyjadřování, a vyzvala své příznivce, aby si udělali vlastní názor. Komentáře k příspěvku vypnula. Aktuálně má zamčený i profil.

„Spojila jsem se se svými právníky a v současné době připravujeme dopis, který pošlu přímo do rakouské centrály společnosti Rauch,“ uvedla na sociální síti. Očekává prý, že jí společnost osobně vysvětlí svůj postoj.

Nejde o jediný takový případ. Spolupráce byla zrušena i Attilu Véghovi, a to ze strany Renaultu. Jak informoval slovenský Refresher, i automobilka svůj krok odůvodnila tím, že Végh před volbami podporoval Pellegriniho.

alagičalagičalagič
Zobrazit galerii
(3)
Domů
Sdílet
Diskuse