Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
4. května 2024 13:33
Čas čtení 0:39

Otázky Václava Moravce čeká zásadní změna. Ke známému moderátorovi možná přibude žena

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Otázky Václava Moravce čeká zásadní změna. Ke známému moderátorovi možná přibude žena
Zdroj: Česká televize/propagační materiál

Moderátor Václav Moravec je již 20 let tváří zřejmě nejznámějšího debatního pořadu v Česku – nedělních Otázek. Vedení České televize nyní podle informací deníku Blesk připravuje změnu, díky které by se Moravec v pořadu mohl střídat se ženou.

Deník Blesk uvedl, že v redakci zpravodajství České televize v současné době probíhá debata o tom, jak vlajkovou loď Kavčích hor osvěžit. S nápadem na změnu údajně přišel sám Moravec, který se po letech moderování cítí unavený a rád by se při natáčení s někým střídal, a to ideálně se ženou. Záležitost však zřejmě není otázkou příštích týdnů, změna by mohla přijít od letošního podzimu. 

30. dubna 2024 17:03 Čas čtení 0:55 Česká televize odvysílá výpověď ženy, která přežila brutální útok kyselinou. Na dokument se můžeš podívat už dnes Česká televize odvysílá výpověď ženy, která přežila brutální útok kyselinou. Na dokument se můžeš podívat už dnes

K plánovaným změnám se během vysílání Rádia Prostor vyjádřil i sám ředitel veřejnoprávní televize Jan Souček, který se podle svých slov o novince baví s ostatními zaměstnanci. „Líbilo by se mi, kdybychom měli silný debatní formát, ve kterém by byla moderátorkou žena. Jestli je řešením, že se bude střídat s Václavem Moravcem v nedělním okně, nevím,“ uvedl. 

Pořad Otázky Václava Moravce se na obrazovkách České televize poprvé objevil v roce 2004. Od té doby přivítal množství hostů především z řad politiků, kteří jsou moderátorem pravidelně konfrontováni s aktuálními politickými tématy. V případě změny by z názvu pořadu pravděpodobně vypadlo jméno moderátora Moravce. 

Domů
Sdílet
Diskuse