Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. prosince 2016 2:37
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Karibský ráj v podobě Amerických Panenských ostrovů ti dá 300 dolarů za to, že je navštívíš. Speciální kampaň začne hned od roku 2017

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nabídka, která se neodmítá.

Na naší planetě existují stovky exotických destinací, kterými by nepohrdl snad žádný z nás a do této kategorie je třeba zařadit i Americké Panenské ostrovy. Je nám jasné, že z Evropy jen tak lehce letenky za dostupnou cenu do tohoto karibského ráje nenajdeš, ale co kdybychom ti řekli, že Americké Panenské ostrovy ti nejnověji dají rovnou 300 dolarů na útratu na jejich území. Nejde o žádný chyták, jen o novou propagační kampaň spojenou se 100. výročím od momentu, kdy Američané převzali kontrolu nad částí Panenských ostrovů od Dánska. Netipovali bychom, že právě exotické destinace budou nabízet až takové lákavé nabídky a podmínky přitom nejsou vůbec složité.

Zvědavým turistům stačí objednat výlet trvající minimálně tři noci prostřednictvím stránky USVI.com a Americké Panenské ostrovy jim pak společně s potvrzením o objednávce zašlou i kredity v hodnotě 300 dolarů. Ne, samozřejmě, že nedostaneš tři stodolarovky, ale papírové osvědčení o kreditech, které pak budeš moci utratit v zapojených provozech a těch tedy bude dostatečné množství. Možná jsme tě zklamali, že nabízených 300 dolarů nebudeš moci utratit na levný karibský alkohol, ale podle nás je vidina prakticky bezplatného vstupného do muzeí, různých sportovních aktivit či dokonce ochutnávek jídla dostatečně atraktivní na to, abys nad dovolenou na Amerických Panenských ostrovech v roce 2017 alespoň přemýšlel.

Karibský ráj v podobě Amerických Panenských ostrovů ti dá 300 dolarů za to, že je navštívíš. Speciální kampaň začne hned od roku 2017
Zdroj: hookedoneverything.com
Domů
Sdílet
Diskuse