Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2017 18:25
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Babička nevěřila letadlu, a tak do motoru hodila mince pro štěstí. Nechtěně zrušila celý let a mohlo dojít k pořádné katastrofě

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Po virální babičce letadlu nevěřila další žena.

Stalo se to už na začátku tohoto roku, ale lidé se zřejmě nepoučili. Pověrčivost hraje i ve 21. století stále silnou a významnou roli v životech mnoha lidí. Ti stále věří na neštěstí, se kterým se údajně máme potýkat každý pátek třináctého, a tak pro jistotu házejí do vybraných studní mince a někteří dokonce věří i legendám o přízracích či jiných nadpřirozených bytostech.

Na podobné věci byla zřejmě náchylná i 76letá babička, která plánovala let z města Anqing do lokality Kunming, ale letadlu prostě stoprocentně nedůvěřovala. Pro jistotu si odskočila k zadní části letadla, kde se rozhodla, že do motoru pro jistotu vhodí hrst drobných mincí pro štěstí. Je jen šťastným zázrakem, že si jejího nelogického chování všimla i posádka letu a zabránila tak obrovské katastrofě. Celý let byl zaviněním čínské stařenky zrušen.


Babička nevěřila letadlu, a tak do motoru hodila mince pro štěstí. Nechtěně zrušila celý let a mohlo dojít k pořádné katastrofě
Zdroj: pixabay.com
Domů
Sdílet
Diskuse