Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. prosince 2017 22:07
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Přítelkyně mu nechtěně poslala zprávu, že ho podvádí. Jordan nevěřícně četl přiznání, které mělo směřovat jeho kamarádce

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Moderní technologie občas člověka zklamou na plné čáře.

Láska je jednou z nejdůležitějších součástí našich životů, a pokud člověk objeví osobu, po které vždy toužil, najednou se všechny problémy světa vypaří. Více než dva roky podobné pocity zažíval i Jordan McNelly, který se zamiloval do krásné Zoe a ona mu pocity opětovala, načež jejich společný příběh dostal rychlý spád a zanedlouho už spolu randili. Jordan si o své přítelkyni nikdy nemyslel, že by ho byla schopna podvést, ale už dříve způsobil jeho příběh hotové šílenství, protože jednoho dne dostal textovou zprávu, která očividně nebyla určena jemu.

Pocházela právě od přítelkyně Zoe a Jordan po jejím přečtení chvíli ani nevěděl, jak vůbec pokračovat ve svém životě, protože Zoe se v ní nechtěně přiznala k tomu, že ho podvádí. Zřejmě chtěla zprávu odeslat své kamarádce, neboť v ní popisovala, jak byla smutná z toho, že Jordan dostal na druhý den volno v práci, ale ona se už měla setkat se svým milencem a dokonce si oholila celé tělo, a proto se cítí jako obyčejná štětka, která nezklamala jen svého přítele, ale ještě i svého budoucího milence.

Jordan naštěstí zachoval chladnou hlavu a místo dlouhého truchlení zvolil efektivnější alternativu, protože zprávu zavěsil na svůj Twitter a získal více než 280 tisíc lajků. Zoe sice nenašla své příjmení na internetu, ale všichni její blízcí kamarádi okamžitě věděli, která bije, a tak se její rozhodnutí podvést svého přítele po dvou letech velmi nevyplatilo.


Domů
Sdílet
Diskuse