Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. prosince 2017 20:52
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Důchodce ukradl potraviny za 4,49 €. Slovenští policisté žádají veřejnost o pomoc, chtějí ho co nejdříve polapit

ZAJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložit Uložené

Starší pán si pořádně zavařil.

Slovenský policejní sbor svou práci plní zodpovědně a nerozlišuje mezi jednotlivými pachateli, protože nakonec musí i tak nastolit spravedlnost. I proto se policejní oddělení ze Žiliny obrátilo na veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání po nebezpečném důchodci, který se svým zločineckým řáděním černými písmeny zapsal do místní kroniky.

Neznámý důchodce měl 20. listopadu ukrást zboží ze žilinských potravin, čímž podniku způsobil škodu ve výši 4,49 €, a tak po něm mělo být okamžitě vyhlášeno celostátní pátrání. Naneštěstí pro důchodce, přímo při činu ho zachytila bezpečnostní kamera, a tak bude zřejmě za své řádění pykat, i když při uvedené škodě půjde pouze o přestupek, takže do vězení by starší pán putovat neměl. V obchodě se v čase krádeže nacházeli i jiní zákazníci a od nich by policejní oddělení nejraději získalo přesnější informace, aby mohlo celý případ objasnit a dovést celou záležitost do spravedlivého konce.

Samozřejmě, jak se dalo čekat, žádost o pomoc při hledání důchodce kvůli krádeži za 4,49 € se na sociálních sítích nesetkala s velkým pochopením, ale policie koneckonců jen vykonává svou práci.

Důchodce ukradl potraviny za 4,49 €. Slovenští policisté žádají veřejnost o pomoc, chtějí ho co nejdříve polapit
Zdroj: KR PZ Žilina
Domů
Sdílet
Diskuse