Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. února 2018 16:43
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Klokan složil nicnetušící cyklistku. Nepříjemný knokaut od mohutného zvířete skončil zlomeninou i řeznou ranou

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Cyklistka bude na střet s klokanem ještě dlouho vzpomínat.

Člověk si už v životě skutečně nemůže být jistý vůbec ničím. Na vlastní kůži se o tom přesvědčila i cyklistka z daleké Austrálie, která se se svými kamarády vydala na výlet po zdánlivě prázdných silnicích, takže se nemuseli starat o provoz a nebezpečí hrozící ze strany automobilů. Na druhé straně, v Austrálii si je třeba dávat pozor zejména na přírodu, což se potvrdilo i v tomto případě.

Namísto nepozorného řidiče či smrtelně nebezpečného pavouka narazila cyklistka na agresivního klokana, který zničehonic spatřil partu cyklistů a vyskočil z porostu vedle cesty. Namířil si to přímo na ženu v popředí a v průběhu jediné sekundy jí zasadil silný úder, když do ní skočil celým tělem a pak rychle utekl pryč.

I když celý incident vypadal hrozivě, ženě se naštěstí nic vážného nestalo a odnesla si jen zlomeninu v horní části těla u ramene společně s pár řeznými ranami na nohách, avšak náraz mohl dopadnout i mnohem hůře. Autor videa, který celé setkání s klokanem náhodou natočil, prohlásil, že cyklistka se svému osudu už i směje, a tak to určitě bude příběh, o kterém budou vyprávět ještě mnohé generace.

.

Domů
Sdílet
Diskuse