Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adam Novosad
4. července 2018 v 10:19
Čas čtení 0:00

Němečtí policisté se jen pousmáli, když je v rychlosti 310 km/h předjeli odvážlivci v BMW M5

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené

Na německých dálnicích bys stále našel řadu úseků s neomezenou rychlostí.

Populární německý kanál na portálu YouTube Cars on Autobahn pravidelně přináší zajímavé čtyřkolové kousky, které vezme na německé dálnice. Část německých dálnic je i v současnosti stále bez omezení maximální povolené rychlosti, a tak zejména mimo obydlené oblasti mohou řidiči využít potenciál svého vozu naplno.

Chlapci z Cars on Autobahn se pomocí rychlé jízdy už mnohokrát dostali do povědomí širší veřejnosti a nedávné video to jen potvrdilo. Nasedli do BMW M5 F90 a šli ho provětrat na dálnici, přičemž při bláznivé jízdě narazili i na policejní hlídku. Na dálnicích tak často policisty nevidíte, a tak byli chlapci mimořádně nadšeni z toho, že žijí v zemi, kde právě v rychlosti 310 kilometrů za hodinu projeli kolem policistů na dálnici a ti se museli jen pousmát, místo aby začali muže pronásledovat.

I tak by je zřejmě nedostihli, protože než by policisté dosáhli potřebné rychlosti, BMW by už bylo o pár kilometrů napřed. Pod videem se sice objevilo i pár kritických komentářů, ale většina lidí jen děkovala Němcům za to, že dodnes na části dálnic limit nezavedli.

Domů
Sdílet
Diskuse