Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 12. 5. 2020
14:19
Známe názvy, výbavu i ceny iPhonu 12, tvrdí rozsáhlý únik informací z Applu.Známe názvy, výbavu i ceny iPhonu 12, tvrdí rozsáhlý únik informací z Applu.
12:59
Remasterovaná Mafie by mohla být za rohem. Twitterový účet hry prolomil mlčení po téměř dvou letech.Remasterovaná Mafie by mohla být za rohem. Twitterový účet hry prolomil mlčení po téměř dvou letech.
12:19
Elon Musk otevřel továrnu Tesly i přes zákaz. „Zatkněte jen mě,“ prohlásil.Elon Musk otevřel továrnu Tesly i přes zákaz.„Zatkněte jen mě,“ prohlásil.
11:00
Anglická Premier League by mohla znovu odstartovat v červnu. Kluby ale diskutují i o ukončení probíhající sezóny.Anglická Premier League by mohla znovu odstartovat v červnu. Kluby ale diskutují i o ukončení probíhající sezóny.
8:59
Boba Fett se objeví v 2. sérii The Mandalorian. Hrát ho bude herec, který ve filmech hrál jeho otce Janga.Boba Fett se objeví v 2. sérii The Mandalorian. Hrát ho bude herec, který ve filmech hrál jeho otce Janga.
8:25
Demonstranti na Floridě dřepovali před soudem. Chtějí, aby se otevřely posilovny.Demonstranti na Floridě dřepovali před soudem. Chtějí, aby se otevřely posilovny.
7:45
Natočení Avatara 2, 3, 4 a 5 má dohromady stát Disney miliardu dolarů. Překoná režisér James Cameron rekordy Avengers: Endgame?Natočení Avatara 2, 3, 4 a 5 má dohromady stát Disney miliardu dolarů. Překoná režisér James Cameron rekordy Avengers: Endgame?
Pondělí 11. 5. 2020