Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Sobota 16. 5. 2020
17:01
Gretě Thunberg nakládá syn Donalda Trumpa. Vlnu kritiky spustila, když se zapojila do odborné diskuze o koronaviru.Gretě Thunberg nakládá syn Donalda Trumpa. Vlnu kritiky spustila, když se zapojila do odborné diskuze o koronaviru.
15:00
Tina rapuje v #Hot16Challenge2 maďarsky. Slibuje, že se vrátí na scénu a nominuje Roka Superstars.Tina rapuje v #Hot16Challenge2 maďarsky. Slibuje, že se vrátí na scénu a nominuje Roka Superstars.
13:08
Nejmladší dvojice jezdců ve Ferrari za posledních 50 let. Sainz přebral žezlo po Vettelovi, Ricciardo se usmívá v McLarenu.Nejmladší dvojice jezdců ve Ferrari za posledních 50 let. Sainz přebral žezlo po Vettelovi, Ricciardo se usmívá v McLarenu.
11:10
10:35
Harry Potter na Netflixu. Streamovací služba nabízí všechny díly série o mladém čaroději.Harry Potter na Netflixu. Streamovací služba nabízí všechny díly série o mladém čaroději.
9:29
Za Ega odrapovala celou #Hot16Challenge jeho dcera. Rodí se nová slovenská rapová hvězda?Za Ega odrapovala celou #Hot16Challenge jeho dcera. Rodí se nová slovenská rapová hvězda?
9:04
Pátek 15. 5. 2020
19:35
Bayern Mnichov restartuje Bundesligu s novým sponzorem. Za partnerství s TikTokem se mu fanoušci smějí.