Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 5. 5. 2020
14:16
Too Hot To Handle dostane bonusovou epizodu. Zjistíme, s kým soutěžící randí a jak se mají měsíce po skončení show.Too Hot To Handle dostane bonusovou epizodu. Zjistíme, s kým soutěžící randí a jak se mají měsíce po skončení show.
12:11
Nakaženého taxikáře z Prahy dnes pustí domů. Remdesivir zřejmě zabral, muž je v dobrém stavu,Nakaženého taxikáře z Prahy dnes pustí domů. Remdesivir zřejmě zabral, muž je v dobrém stavu,
11:42
Bývalého politika ANO a podnikatele z Brna zachytily odposlechy. Podle policie údajně hovořili o úplatcích či Faltýnkovi.Bývalého politika ANO a podnikatele z Brna zachytily odposlechy. Podle policie údajně hovořili o úplatcích či Faltýnkovi.
Pondělí 4. 5. 2020
17:35
V Rusku přibývají tisíce nakažených denně. Mají hrozné nemocnice, někteří lékaři vyskočili nebo vypadli z okna.
17:13
Trump tvrdí, že v USA může zemřít na koronavirus až 100 tisíc lidí. Vakcína by měla být hotová podle něj do konce roku. Experti však nejsou tak optimističtí.
15:35
Cristiano Ronaldo prý uvízl na Madeiře. Soukromé letadlo za 800 milionů pro něj nemůže přiletět.Cristiano Ronaldo prý uvízl na Madeiře. Soukromé letadlo za 800 milionů pro něj nemůže přiletět.
14:25