Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2020 15:13
Čas čtení 0:52
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo prý uvízl na Madeiře. Soukromé letadlo za 800 milionů pro něj nemůže přiletět

NEWS
Uložit Uložené

Portugalský fotbalista tráví karanténu doma na portugalském ostrově Madeira.

Cristiano Ronaldo tráví domácí izolaci na portugalském ostrově Madeira. Na svém Instagramu pravidelně informuje fanoušky o tom, jak se mu v izolaci daří, jak trénuje nebo jak tráví čas se svou přítelkyní Georginou Rodríguez a dětmi, informuje The Sun.

Doporučeno
Naprosté peklo: Unikátní turnaj Oktagon Underground přinese zápasy plné hvězd Naprosté peklo: Unikátní turnaj Oktagon Underground přinese zápasy plné hvězd 4. května 2020 9:30

V posledních dvou dnech zásobuje Ronaldo svůj Instagram fotkami z Madeiry ještě intenzivněji. Portugalská televizní show TVI však přišla s vysvětlením, proč Cristiano stále neodletěl do Itálie, kde by mohl přečkat 14denní domácí karanténu a nakonec začít znovu trénovat se spoluhráči z Juventusu Turín.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Soukromé letadlo Gulfstream G650 za přibližně 800 milionů korun, které patří do rozsáhlého majetku portugalské hvězdy, prý zůstává uvězněné v Madridu.

Původním plánem měl být přílet letadla na Madeiru, odkud měl stroj s Ronaldem na palubě směřovat do Turína. Kvůli omezením španělské vlády letadlo nemohlo vzlétnout ani po dvou neúspěšných pokusech.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Georgina Rodríguez (@georginagio),

Zatím není známo, kdy bude nejvyšší italská fotbalová soutěž obnovena, ale týmy se pomalu připravují na spuštění tréninkových procesů. Zástupci italské ligy Seria A v hlasování rozhodli, že by podle všeho neměla být předčasně ukončena jako v případě francouzské Ligue 1.

Na sociálních sítích přitom uživatelé konstatují, že Cristiano Ronaldo zřejmě nebude smutný, když si svou dovolenou na Madeiře bude muset nuceně prodloužit.

Domů
Sdílet
Diskuse