Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2020 9:30
Čas čtení 1:24
Ondřej Jarůšek

Naprosté peklo: Unikátní turnaj Oktagon Underground přinese zápasy plné hvězd

SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Známe jména bojovníků pyramidy do 90 kilogramů.

Domácí organizace Oktagon MMA zveřejnila jména bojovníků, kteří v rámci projektu Oktagon Underground poperou o balík peněz v pyramidě do 90 kilogramů. Zde na vítěze čeká 8 000 eur, v přepočtu tedy skoro 220 tisíc korun. A jak se dalo předpokládat, i v tomto případě nám organizace doručila řadu slavných jmen a mladých talentů.

Doporučeno
Boj o 200 000 korun! Podívej se na nově odhalené bojovníky turnaje Oktagon Underground Boj o 200 000 korun! Podívej se na nově odhalené bojovníky turnaje Oktagon Underground 30. dubna 2020 19:15

Pro většinu lidí bude pravděpodobně nejvýraznější tváří pyramidy Samuel „Pirát“ Krištofič, vítěz televizní show Oktagon Výzva 2 a jeden z aktuálně nejpopulárnějších bojovníků na Slovensku. Nekorunovaný král Bratislavy patří k největším favoritům turnaje, konkurovat mu však bude mnoho dalších velmi kvalitních bojovníků. „Tohle budou přestřelky, očekávám opravdu hodně tvrdých zápasů!“ řekl Ondřej Novotný, promotér organizace.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma),

„Devadesátka nabídne totální peklo. Extrémně zajímavé strany na obou stranách. Na české dva zástupci, které jsme viděli i v Oktagon Výzvě – Raška a Salčák. Dva skvělí thaiboxeři Klauda a Vítovec. Fantastický obojživelník, vlastně více než obojživelník, Vasil Ducár. Vynikající boxer, který má zkušenosti i s MMA. A v neposlední řadě hvězda K1 a GLORY a vlastně jediný český borec, který tam dokáže vyhrávat – Matěj Peňáz,“ říká Novotný.

Právě s Matějem Peňázem jsme se před nedávnem spojili a dozvěděli jsme se například to, jak na turnaj trénuje. „Příprava je trochu narychlo, ale snažil jsem se udržovat v průběhu celé karantény. Takže věřím tomu, že se ukážu zase na domácí půdě v nejlepší formě,“ řekl Matěj pro Refresher.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Samuel Pirát Krištofič (@pirat_kristofic),

Na cestě do finále jej čeká několik těžkých bitev, ale je mu jedno, s kým se nakonec o balík peněz popere. „Konkrétního bojovníka nemám, ale těším se na všechny soupeře!“ řekl nám. Zajímavostí je, že na české straně je s Matějem i jeho kamarád Andrés Raška, žádnému z borců by tedy zřejmě nebylo příjemné, kdyby se spolu v kleci museli utkat.

Před pár dny jsme se ze strany organizace Oktagon MMA dočkali také konkrétního data, kdy se uskuteční první turnaj projektu Oktagon Undreground. Stane se tak již 16. května (máj) ve 20:00. Všechny zápasy si můžeš vychutnat díky PPV. Kdo je tvým favoritem na výhru? 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma),

Domů
Sdílet
Diskuse