Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. května 2020 19:43
Čas čtení 0:30
Dominik Vetrák

The Wretched: Nový horor o rodině, která utají zmizení svého syna a přesvědčuje okolí, že se nikdy nenarodil

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na horor Wretched se už můžeš podívat i ty.

Od 1. května si na internetu můžeš koupit hororovou novinku The Wretched. V centru dění je mladík Ben (John-Paul Howard). Toho poslali na léto k otci. Ben si v malém městečku rychle začne všímat to, že se jeho obyvatelé chovají nepřirozeně.

Doporučeno
Režisér Lidské stonožky poskytl svůj nový film kritikům. Měl jsem potřebu koupele ve svěcené vodě, napsal jeden z nich Režisér Lidské stonožky poskytl svůj nový film kritikům. Měl jsem potřebu koupele ve svěcené vodě, napsal jeden z nich 28. dubna 2020 17:51

Postupně se dostává k různým záhadám a zjišťuje, že ve městě žije nadpřirozená bytost. Zaútočí i na rodinu jednoho z jeho kamarádů. Po čase zjišťuje, že tato entita ovládla jeho rodiče. Chtějí utajit jeho existenci a zničit všechny důkazy o tom, že ho někdy měli.

Snímek si užil dlouhou festivalovou šňůru a chválili jej různí kritici. Nejde o nic převratného a The Wretched nemá ani originální děj, ale zaujme jeho vizuální stránka a množství napínavých scén. O režii se postarali bratři Brett a Drew Pierceovi.

Domů
Sdílet
Diskuse