Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2020 17:51
Čas čtení 2:17
Adam Smeták

Režisér Lidské stonožky poskytl svůj nový film kritikům. Měl jsem potřebu koupele ve svěcené vodě, napsal jeden z nich

Režisér Lidské stonožky poskytl svůj nový film kritikům. Měl jsem potřebu koupele ve svěcené vodě, napsal jeden z nich
Zdroj: Twitter.com/Deborah Twiss
FILMY A SERIÁLY THE ONANIA CLUB
Uložit Uložené

Nutno podotknout, že film recenzovali jen kritici, které vybral režisér Tom Six.

Nizozemský režisér Tom Six se proslavil jako autor trilogie Lidská stonožka. Jedna z nejnechutnějších novodobých podívaných si kolem sebe rychle utvořila kult příznivců, kteří vyzdvihovali autorovu odvahu násobně překročit hranice přijatelného.

Dlouho se zdálo, že trojici kvalitativně i filmařsky značně rozkolísaných filmů, už autor ničím nezastíní. A dost možná je to i správný předpoklad. Režisér ale po letech přichází s novým snímkem, který má potenciál překonat předchozí Sixovy filmy. Ale ani ne tak svým kontroverzním námětem, jako spíše kvalitou zpracování.

Doporučeno
Režisér Lidské stonožky je zpět s filmem, v němž ženy masturbují nad umírajícím člověkem Režisér Lidské stonožky je zpět s filmem, v němž ženy masturbují nad umírajícím člověkem 4. října 2019 11:29

Dokládají to první recenze, které k Sixově novince The Onania Club vyšly. Po více než roce od prvních ukázek a zřejmě neúspěšných pokusech dostat film do širší distribuce, se režisér rozhodl svůj film poskytnout, jak sám uvádí, „elitní skupině filmových kritiků“. 

Domů
Sdílet
Diskuse