Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2020 v 19:22
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

Sylvester Stallone pracuje na filmu Demolition Man 2. Vrátí se i Wesley Snipes?

FILMY A SERIÁLY SYLVESTER STALLONE
Uložit Uložené

Stallone ohlašuje přípravy pokračování slavného sci-fi Demolition Man.

Screencrush informuje, že se Sylvester Stallone během karantény nudil, a tak dělal na svém Instagram Q&A. Nechal fanoušky, aby se ho ptali na různé otázky a následně na ně odpověděl. Jedna odpověď překvapila. Během komunikace s fanoušky totiž legendární Sly oznámil, že se studiem Warner Bros. pracují na pokračování sci-fi filmu Demolition Man.

Demolition Man má dnes již neuvěřitelných 27 let. Takto dlouhá době uběhla od doby, co Sandra Bullock ve filmu vysvětlovala Slyovi, že lidé se už nelíbají a nemají sex. Užívají si bez výměny tělesných tekutin. Demolition Man byl v mnohém vizionářským a jedinečným projektem.

Děj filmu začíná v roce 1996, kdy v Los Angeles zmrazili nebezpečného zločince (Wesley Snipes) a policistu s radikálními řešeními (Sylvester Stallone) na desítky let. Oba se probouzejí v roce 2032 a okolní svět samozřejmě nepoznávají. Následuje hra kočky s myší, přičemž někdy není jasné, kdo plní jakou roli.

Netušíme, o čem by mohla být dvojka, ale jsme na ni nesmírně zvědaví a rádi se na ni podíváme, tedy pokud skutečně vznikne. Určitě by bylo super, kdyby se nějakým způsobem vrátila i postava Wesleyho Snipese.

Sylvester Stallone pracuje na Demolition Man 2. Vráti sa aj Wesley Snipes?
Zdroj: Warner Bros.
Domů
Sdílet
Diskuse