Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. května 2020 10:15
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

Too Hot To Handle dostane bonusovou epizodu. Zjistíme, s kým soutěžící randí a jak se mají měsíce po skončení show

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Oblíbená reality show se již v pátek dočká na Netflixu bonusové epizody.

Netflix na Twitteru oznámil, že už tento pátek uvolní bonusovou epizodu pro Too Hot To Handle, jejich nejnovější realitu show, která po celém světě zaznamenala obrovský úspěch. Půjde o podobný formát jako v případě bonusové epizody pro Tiger Kinga.

Doporučeno
Too Hot to Handle: Takto dnes žije 10 soutěžících, kteří na exotickém ostrově nemohli mít sex v reality show Too Hot to Handle: Takto dnes žije 10 soutěžících, kteří na exotickém ostrově nemohli mít sex v reality show 27. dubna 2020 12:09

Neměl bys však čekat nic světoborného. Pár herců, členové štábu a tvůrci budou zřejmě mluvit o tom, jaké pro ně bylo natáčení a jak se mají v současnosti, tedy několik měsíců po konci reality show.

V reality show Too Hot To Handle soutěžilo 10 soutěžících. Šlo o sexy ženy a muže, kteří pravidelně randí a spí s neznámými lidmi. Ubytovali je všechny na ostrově a dali jim jednoduchá pravidla. Dohromady mohou vyhrát až 100 tisíc dolarů. Stačí, pokud se nebudou líbat, tulit k sobě, dotýkat se a v žádném případě mít sex. Společnou výhru si následně měli rozdělit, nicméně, za každé porušení pravidel se jim z ní strhávala velká částka.

Domů
Sdílet
Diskuse