Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2020 20:56
Čas čtení 0:56
Adam Novosad

„Vypil som veľa, veľa, veľa.“ Opilý 20letý Slovák rozbil auto a u nehody se dobře bavil

NEWS
Uložit Uložené

Mladík už v minulosti nehodu pod vlivem alkoholu způsobil.

Ani pandemie koronaviru nezastavila mladíka ze slovenské obce Plášťovce v tom, aby si sedl za volant pod vlivem alkoholu. Policisté museli zasahovat na jedné z tamních ulic, kde 20letý Slovák rozbil své Audi. Náraz byl podle místních obyvatel tak silný, že je vystrašil, informuje televize Markíza.

Doporučeno
Nic mi není, mám jen depresi Nic mi není, mám jen depresi 2. května 2020 12:30


Obyvatelé však nebyli vůbec překvapení z člověka, kterého našli za volantem. Mladík prý patří mezi známé firmy a opilý řídí pravidelně, a tak bylo jen otázkou času, než se mu riskování a porušování zákona vymstí.

Naštěstí náraz do plynové přípojky neskončil tragédií a policisté muže rychle zadrželi.

Opilý mladík byl v tak dobré náladě, že se nebál vyjádřit ani na kameru televize Markíza. Reportér Karol Mindák ho vyzpovídal, aby zjistil, kolik toho před jízdou vypil.

„Veľa, veľa, veľa... Čo som všetko vypil? To nechcite vedieť,“ smál se do mikrofonu. Když se ho reportér zeptal, jestli vzal i nějaké drogy, ohradil se, že tentokrát drogy neměl.

„Ale nevypočúvajte ma teraz, veď nemáte na to dôvod,“ reagoval, když dostal otázku o množství alkoholu znovu. Nejde přitom o první nehodu tohoto muže pod vlivem alkoholu, protože loni v podobné situaci zaparkoval své auto do plotu.

Domů
Sdílet
Diskuse