Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
9. ledna 2024 16:41
Čas čtení 0:33
Barbora Fábryová

Které známé osobnosti v roce 2024 zemřou? Známý kontroverzní seznam byl aktualizován

Které známé osobnosti v roce 2024 zemřou? Známý kontroverzní seznam byl aktualizován
Zdroj: TASR/AP
OSOBNOSTI SPOLEČNOST
Uložit Uložené

Tvůrcům se v loňském roce podařilo odhadnout až 19 úmrtí, předpověděli také pondělní úmrtí německého fotbalisty Beckenbauera.

Na začátku nového roku server The Death List aktualizoval seznam osobností, které nás mohou letos opustit. Kontroverzní seznam je pravidelně aktualizován. V loňském roce se jeho tvůrcům podařilo odhadnout až 19 úmrtí.

Doporučeno
Císař je mrtvý. Ve věku 78 let zemřela německá fotbalová legenda Franz Beckenbauer Císař je mrtvý. Ve věku 78 let zemřela německá fotbalová legenda Franz Beckenbauer 8. ledna 2024 17:56

The Death List existuje od roku 1987 a jeho zatím „nejúspěšnějším“ rokem, co se týče odhadů úmrtí slavných osobností, byl rok 2017. Mnozí jeho fanoušci proto věří, že by v úspěšné tipovací hře mohl pokračovat i nadále. Jiným myšlenka seznamu připadá zvrácená.

Letos se na seznamu objevuje bývalý americký prezident Jimmy Carter, papež František nebo herec Dick van Dyke. Tvůrcům seznamu se už podařilo předpovědět tři úmrtí. V prvním lednovém týdnu zemřeli herečka Glynis Johns, britský politický poradce Derek Draper a bývalý německý fotbalista Franz Beckenbauer.

Prvních deset jmen:
1. Jimmy Carter
2. Dick Van Dyke
3. Pete Murray
4. Alan Greenspan
5. papež František
6. Ethel Kennedy
7. Cleo Lane
8. Sandy Gall
9. Noam Chomsky
10. Robert Wagner
Domů
Sdílet
Diskuse