Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2024 14:48
Čas čtení 0:48
Barbora Adamkovičová

Tereza Kerndlová měla autonehodu, prý téměř přišla o život. „Hlavně se rychle vyfotit,“ píší jí lidé v komentářích

Tereza Kerndlová měla autonehodu, prý téměř přišla o život. „Hlavně se rychle vyfotit,“ píší jí lidé v komentářích
Zdroj: Profimedia
HUDBA ČESKO
Uložit Uložené

Terezu Kerndlovou a jejího manžela odvezla sanitka. Na sociální síti zveřejnila děsivé záběry z nehody.

Česká zpěvačka Tereza Kerndlová v úterý ráno šokovala své příznivce. Zveřejnila fotografii, na které leží připoutaná na nosítkách v sanitce, a následně děsivé záběry z autonehody. Tvrdí, že ona i její manžel málem přišli o život. Fanoušky však ujistila, že neutrpěla žádná vážná zranění.

Doporučeno
Travis Scott poprvé v Česku! Hiphopová ikona bude mít koncert už v létě Travis Scott poprvé v Česku! Hiphopová ikona bude mít koncert už v létě 7. května 2024 11:16

„Momentálně jsem v Čechách, kde usilovně pracuji na dokončení svého šestého studiového alba a jeden takovýto pracovní přejezd nás málem stál život. Ale díky velkému a bezpečnému vozu jsme s mým manželem vyvázli jen s pohmožděninami a zablokovanou páteří,“ napsala k příspěvku a poděkovala českému integrovanému záchrannému systému.

Na záběrech z nehody je vidět auto páru, které má poškozenou hlavně zadní část. O něco hůře však dopadl druhý vůz, který byl účastníkem nehody – bílá Škoda Fabia, která skončila s úplně zdemolovanou přední částí.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tereza Kerndlova (@terezakerndlova)

V komentářích se to kromě slov podpory ale hemží i kritikou. „Hlavně se rychle vyfotit v sanitce. To je totiž to hlavní v tu chvíli,“ napsal jeden z uživatelů.

„Nepřeju nikomu nic zlého. Ale hlavně že fotka. A zablokovaná páteř, jo? Myslím si, že se zablokovanou páteří by přítel ani nenatočil tohle video a vy byste nedala ani tu hlavu doleva, abyste byla na videu,“ uvedl další. 

Domů
Sdílet
Diskuse