Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2024 11:16
Čas čtení 0:48
Ilona Hobzová

Travis Scott poprvé v Česku! Hiphopová ikona bude mít koncert už v létě

Travis Scott poprvé v Česku! Hiphopová ikona bude mít koncert už v létě
Zdroj: TASR/AP
HUDBA KONCERTY TRAVIS SCOTT
Uložit Uložené

Hiphopová ikona Travis Scott míří poprvé do Česka. Rapová událost roku se odehraje už 18. července v pražské O2 areně.

Po vyprodaném severoamerickém turné UTOPIA – Circus Maximus Tour 2023 a rekordním albu UTOPIA, které trhá rekordy, bude turné Travise Scotta UTOPIA – Circus Maximus Tour pokračovat letos v létě 12 koncerty v arénách a na stadionech, včetně jeho prvního vystoupení v Česku.

Doporučeno
Tohle jsou prý nejlepší vedlejší postavy seriálu Přátelé. Souhlasíš s výběrem? Tohle jsou prý nejlepší vedlejší postavy seriálu Přátelé. Souhlasíš s výběrem? 6. května 2024 16:25

Vstupenky budou pro Live Nation Klub v předprodeji od 9. května 10:00. V sítích Ticketmaster a Ticketportal je pořídíš od 10. května od 10:00. Nejnižší cena bude 1690 korun.

Travis Scott je zásadním rapperem současné populární hudby, se svými 49 miliony prodaných alb jen v USA, čtyřmi prvními místy v americké hitparádě Billboard Hot 100 a mnoha oceněními, včetně deseti nominací na ceny Grammy, se suverénně postavil vedle osobností, jako jsou Kanye West, Kendrick Lamar nebo Beyoncé.

Dosud vydal čtyři alba, na tom nejnovějším, loňském s názvem UTOPIA hostuje výkvět špičkového hiphopu (Drake, Playboi Carti, Beyoncé, The Weeknd, Yung Lean, Young Thug, Kid Cudi, SZA, James Blake a další), album produkovalo přes 21 producentů a devatenáct písní desky přináší opojný mix ambientních experimentů, překvapivých beatů a úchvatné orchestrace.

Jeho kritikou oceňované album UTOPIA se stalo nejprodávanějším hiphopovým albem roku 2023, čtyři týdny po sobě se drželo na prvním místě v žebříčku Billboard Top 200 a celosvětově nasbíralo přes 50 miliard streamů.

Domů
Sdílet
Diskuse