Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2024 14:42
Čas čtení 0:39
Ella Petrová

Zastínit Kylie Jenner na Met Gala? Neexistuje. Model tvrdí, že ho kvůli tomu vyhodili

Zastínit Kylie Jenner na Met Gala? Neexistuje. Model tvrdí, že ho kvůli tomu vyhodili
Zdroj: Mike Coppola/Getty Images
ZAJÍMAVOSTI KYLIE JENNER
Uložit Uložené

Doplatil na svou krásu a přišel kvůli tomu o práci.

Italský model Eugenio Casnighi se svěřil na TikToku, že už nadále bohužel nebude pracovat jako uvaděč na Met Gala, každoroční události pořádané v Metropolitním muzeu umění. Důvodem je, že zastínil Kylie Jenner na loňském ceremoniálu.

Doporučeno
„Počůrané“ džíny za téměř 20 tisíc korun jsou hitem. Po počátečních rozpacích si je lidé zamilovali a vykoupili „Počůrané“ džíny za téměř 20 tisíc korun jsou hitem. Po počátečních rozpacích si je lidé zamilovali a vykoupili 2. května 2024 10:02

„Zrovna jsem byl vyhozen z Met Gala, pamatujete si mě?“ zeptal se na svém tiktokovém účtu model ještě před zobrazením několika fotografií vedle jedné z Kardashianek.


Casnighi vysvětlil, že loni byl přidělen ke Kylie Jenner. Vzhledem k tomu, že měl americké megastar asistovat, se objevil v pozadí několika jejích snímků. Jejich spolupráce však nevyšla tak, jak měla. Lidé místo na Kylie koukali prý na modela. „Vlastně mi řekli, že jsem to udělal o sobě, tím pádem mě tam už nemůžou nechat dál pracovat,“ svěřil se.
 
„Byl jsem na obrázku a za to mě obvinili,“ stěžuje si model. Casnighi také tvrdil, že organizátoři galavečera možná letos nechtěli, aby modelové pracovali na akci s A-list celebritami.
 

Kylie Jenner, MET Gala
Zdroj: Mike Coppola/Getty Images
Domů
Sdílet
Diskuse