Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2024 8:08
Čas čtení 2:12
Ella Petrová

Sedm ikonických filmových párů, které se v reálném životě neměly příliš v lásce

Sedm ikonických filmových párů, které se v reálném životě neměly příliš v lásce
Zdroj: Vestron Pictures
OSOBNOSTI FILM FILMOVÉ OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Přestože mezi nimi fungovala chemie na place, v reálu si nemohli přijít na jméno. Jak se říká, hranice mezi láskou a nenávistí je tenká.

Z mnoha herců a hereček se díky společné práci stali přátelé na celý život, nebo mezi nimi dokonce přeskočila jiskra a začali spolu chodit. Takzvaně happy end. Někdy však může dojít i k tomu, že si herečtí kolegové lezou tak na nervy, že se doslova začnou nenávidět. Kdo mezi ně patří?

Jennifer Grey a Patrick Swayze

Nejznámějším filmovým párem, který se nenáviděl, je bez pochyby Jennifer Grey a Patrick Swayze z Hříšného tance. Milovaná dvojice Johnny a Baby z tohoto ikonického filmu se doopravdy nemohla ani vystát. Jennifer Grey ve svém memoáru napsala, že dokonce žádala studio, aby hlavně Swayzeho neobsadilo: „Prosím, ne. Ne jeho. Kohokoliv jiného. Prosím!“ Patrick Swayze měl zase pocit, že jeho filmová partnerka je nevyspělá.

hříšný tanec
Zdroj: Vestron Pictures

Nina Dobrev a Paul Wesley

Mnohé šokovalo, když se herečka svěřila, že se se svým seriálovým kolegou z Upířích deníků nesnášeli. Představitelé Eleny a Stefana sebou prvních pět měsíců natáčení prý opovrhovali, přitom jejich postavy se do sebe bláznivě zamilovávaly. Jejich nenávist se však přetavila v přátelství a dnes jsou z nich kamarádi.

upíří deníky
Zdroj: Warner Bros. Television

Rachel McAdams a Ryan Gosling

Zápisník jedné lásky v podání těchto dvou hollywoodských hvězd je jedním z nejromantičtějších filmů vůbec. Právě jejich chemie je to, co diváky baví. Představitelé Allie a Noaha spolu měli ale zpočátku natáčení potíže. Režisér snímku vyprávěl, že Ryan za ním jednou přišel a poprosil ho, aby mu k předčítání textu mimo kameru přivedl jinou herečku, že to s Rachel vůbec nezvládá. Během natáčení na sebe prý hodně řvali a hádali se. Nakonec ale z nenávisti vznikla velká láska a Rachel s Ryanem spolu chodili tři roky.

Zápisník jedné lásky
Zdroj: Warner Bros
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Zpět
Sdílet
Diskuse