Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Sedm ikonických filmových párů, které se v reálném životě neměly příliš v lásce

Marilyn Monroe a Tony Curtis

V jednom z nejslavnějších filmů Někdo to rád horké si mileneckou dvojici zahráli bývalí milenci. Monroe s Curtisem spolu asi 10 let před natáčením tohoto bijáku doopravdy chodili. Během té doby se jejich cesty rozešly, a když Curtis dostal otázku na to, jaké to bylo líbat se s Monroe, odpověděl: „Bylo to jako líbat Hitlera.“ Trochu drsné. Pravděpodobně se herec přes rozchod s Marilyn nikdy nepřenesl, protože i po mnoha letech měl potřebu mít ošklivé poznámky na její adresu.

někdo to rád horké
Zdroj: MGM

Leonardo DiCaprio a Claire Danes

Během natáčení Romea a Julie si tito dva herci moc nesedli. Danes se zlobila, že si z ní DiCaprio pořád utahuje, a považovala ho tak za nevyspělého, zatímco on si údajně myslel, že je příliš upjatá. Během natáčení si s ním prý moc nepovídala. Herečka však později v jednom rozhovoru přiznala, že se jí Leo líbil, což pro ni bylo velice problematické. „Nemohla jsem mít crush na kluka, na kterého jsem měla mít crush profesionálně,“ dodala.

romeo a julie
Zdroj: 1996 20th Century Fox

Lauren Graham a Scott Patterson

Oblíbená dvojice Lorelai a Luke z Gilmorových děvčat se prý v reálu moc nemusela. Postavy, které pojilo velké přátelství a postupem času zjišťovaly, že jsou si asi bližší, se ke konci seriálu daly dohromady. Graham během jednoho rozhovoru potvrdila, že s Pattersonem nikdy nebyli nejlepšími přáteli.

Gilmorova děvčata
Zdroj: Warner Bros. Television / Gilmore Girls

Angelina Jolie a Johnny Depp

Při natáčení filmu Cizinec si tyto dvě megahvězdy nepadly do oka. Deppovi prý vadilo, že je Jolie zaujatá sama sebou, zatímco ji štvala jeho pracovní morálka. Angelina byla zklamaná, že se Johnny nedostal do lepší kondice, pořád jen obrážel večírky, na natáčení chodil se zpožděním, a tak se bála, že toto neprofesionální chování ohrozí jejich film. Společná práce jim nejspíš nesvědčila, ale na veřejnosti o sobě mluvili jen v dobrém.
 

cizinec
Zdroj: Columbia Pictures
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse