Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Westfield Chodov.
6. května 2024 16:00
Čas čtení 1:05
Sponzorovaný obsah

Změň svět stylově: Good Festival na Chodově tě zve na módní revoluci

Změň svět stylově: Good Festival na Chodově tě zve na módní revoluci
Zdroj: Good Festival 2024
MÓDA MÓDA UDRŽITELNOST
Uložit Uložené

Užij si dvoutýdenní festival plný udržitelné módy.

Máš rád módu a zároveň tě zajímá udržitelnost? Chceš pro svůj šatník něco nového, ale nechceš přispívat k nadměrné spotřebě? Přijď od 3. května zažít jedinečnou atmosféru na Good Festivalu ve Westfield Chodov. Čekají tě dva týdny plné módních pokladů, workshopů a inspirace.

Good Festival na Chodově
Good Festival 2024
Zdroj: Good Festival 2024

Co na festivalu zažiješ?

  • Prémiové second hand obchůdky: Objev skvosty v Skrin shopu s luxusním zbožím, unikátní kousky ve 3 Some vintage store nebo originální designový upcycling v Já na tom dělám.
  • Designérské workshopy: Nech se inspirovat a zapoj se do tvorby. Vyzkoušej si, jak ze starých džínů udělat nový módní kousek, nebo se nauč, jak vyrobit tělový scrub a další užitečné předměty pro domácnost.
  • Swap party: Vyměň si oblečení s dalšími nadšenci udržitelné módy. Každou neděli se promění festivalový prostor na živé tržiště.
  • Soutěže: Zapojíš se do zábavných soutěží o skvělé ceny. 

O zahájení festivalu se postaral známý britský hudebník Ilan Eshkeri se svým filmem „Space Station Earth“, který oslavuje krásu naší planety silou hudby. 

Good Festival 2024
Zdroj: Good Festival 2024

„Rádi bychom všem našim zákazníkům dokázali, že udržitelná móda už dávno nejsou pouze recyklovaná trika. V současné době je možné pořídit si pestrou škálu atraktivních moderních kousků do šatníku a zůstat přitom v souladu s myšlenkou udržitelnosti. Přijďte se přesvědčit na náš unikátní Good Festival,“ uvedla Kateřina Kleslová, marketingová manažerka obchodního centra Westfield Chodov.

Good Festival 2024
Zdroj: Good Festival 2024

Good Festival se koná od 3. do 12. 5. 2024 a je perfektní akcí pro milovníky módy, kteří hledají originální a stylové oblečení za dostupné ceny, pro zájemce o udržitelný životní styl, ale i pro ty, kteří se chtějí naučit něco nového a tvořit. Přijď se přesvědčit, že móda může být zábavná a zároveň šetrná k planetě!

Domů
Sdílet
Diskuse