Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. května 2024 v 15:30
Čas čtení 1:00

Představujeme ti platformu Refresher Market. Nakupuj tenisky a streetwear za nejvýhodnější cenu na trhu jedním kliknutím

REFRESHER
Uložit Uložené

Neztrácej čas scrollováním a hledání top dealů nech na nás.

Zajímavý a kvalitní streetwear je naše srdcovka. Baví nás informovat tě o tom, co je právě hot a na jaké nové releasy tenisek a oblečení se můžeš během nadcházejících sezón těšit. Připravili jsme platformu, která jistě potěší naše věrné sneakerheads. Poznej Refresher Market, tvůj nový go-to vyhledávač tenisek, streetwearového oblečení a doplňků.

Jak to funguje? Představ si, že na Instagramu zahlédneš zelené New Balance 550, které obouvají Hailey Bieber či Pedro Pascal. Dále vidíš, jak se Jacob Elordi pohybuje po New Yorku v bundě Carhartt WIP Detroit v novém barevném provedení. Samozřejmě chceš vědět, jestli jsou tyto novinky dostupné i u nás a ve kterém obchodě mají nejvýhodnější cenu.

Zadej název tenisek nebo oblečení, po kterých toužíš, do vyhledávače na Refresher Market. Takto jedním klikem zjistíš, ve kterých e-shopech je vybrané zboží dostupné a kde má nejlepší cenu.

refresher market
Zdroj: REFRESHER / Daniel Tichý
Jak nakoupíš přes Refresher Market?

  • Zadej do vyhledávače na Refresher Market požadovaný produkt nebo značku.
  • Následně se ti zobrazí nabídka všech e-shopů, které hledané zboží nabízejí.
  • Porovnej cenovky a dostupnost a klikni na možnost, která se ti nejvíce zamlouvá. Refresher Market tě přímo přesměruje na nákup do zvoleného e-shopu.
vyhledávej přes Refresher Market

Pokud už Refresher Market znáš, nemusíš se obávat, podstránka Bazar bude jeho součástí i nadále. Na tomto místě najdeš jen fashion poklady, které vracejí do oběhu naši sledující.

Dej si pozor, prostřednictvím Marketu můžeš jedním klikem prohledávat nabídku známých módních e-shopů. Bazar je second hand, jehož prostřednictvím můžeš prodávat (nebo nakupovat) boty a oblečení ze svého šatníku.

refresher market
Zdroj: REFRESHER / Daniel Tichý
nakupuj nebo prodávej přes bazar
Domů
Sdílet
Diskuse