Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. května 2024 9:05
Čas čtení 0:53
Daniel Mikolášik

Hailey a Justin Bieber budou rodiči. V emotivním videu oznámili, že čekají první dítě

Hailey a Justin Bieber budou rodiči. V emotivním videu oznámili, že čekají první dítě
Zdroj: Getty Images/Justin Bieber
OSOBNOSTI JUSTIN BIEBER
Uložit Uložené

Hailey však donedávna přiznávala, že se těhotenství bojí.

Manželé Hailey a Justin Bieber se stanou rodiči. Oznámili to ve čtvrtek večer prostřednictvím společného příspěvku. Na emotivním videu je Hailey v krajkových svatebních šatech, zatímco kanadský zpěvák ji fotí, líbá a hladí po těhotenském bříšku.

Doporučeno
Blíží se Den matek. Máme pro tebe několik tipů, jak strávit den s tou svou Blíží se Den matek. Máme pro tebe několik tipů, jak strávit den s tou svou 9. května 2024 10:15

Pohlaví svého prvorozeného potomka však zatím neoznámili. Pár si vždy tvrdě střežil své soukromí a veřejnost se o jejich svatbě také dozvěděla podstatně později. Své ano si tajně řekli už v roce 2018 a znovu si to zopakovali na podzim 2019.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber)

Novináři je pravidelně bombardovali otázkami na téma těhotenství. Ellen DeGeneres Justin už v roce 2020 řekl, že nezáleží na něm, kolik budou mít dětí, ale jen na jeho manželce. „Tolik, kolik jich Hailey bude ochotná porodit. Je to její tělo a záleží na tom, co bude chtít ona... Ale myslím, že jich chce mít několik,“ řekl tehdy zpěvák.

Doporučeno
Nová televize OK TV odhalila program. Hodlá překonat TV Barrandov Nová televize OK TV odhalila program. Hodlá překonat TV Barrandov 8. května 2024 17:57

V loňském rozhovoru pro The Times však Hailey přiznala, že se těhotenství obává. „Doslova kvůli tomu pořád brečím. Opravdu chci mít děti, ale mám z toho hrůzu. Je toho na mě moc, když lidé říkají věci o mém manželovi nebo mých přátelích. Nedokážu si představit, že budu čelit lidem, kteří budou říkat věci o dítěti. Jediné, co můžeme dělat, je vychovávat je, jak nejlépe umíme, a dát jim pocit, že jsou milovány a že jsou v bezpečí,“ řekla.

Domů
Sdílet
Diskuse