Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
8. května 2024 17:57
Čas čtení 0:43
Ella Petrová

Nová televize OK TV odhalila program. Hodlá překonat TV Barrandov

Nová televize OK TV odhalila program. Hodlá překonat TV Barrandov
Zdroj: Unsplash / Nabil Saleh
FILMY A SERIÁLY ZÁBAVA
Uložit Uložené

Televize s názvem OK TV začne vysílat již 16. května.

Její heslo zní Televize, která vás ocení!. Generálním ředitelem se stal Jan Hloch a jeho poradcem Jiří Balvín. Televize sídlí na pražském Žižkově a do vysílání vstoupí ve čtvrtek 16. května odpoledne. Zaměří se především na zábavný program, nikoliv na zprávy. Nebudou chybět talk show a hudební či lifestylové pořady. Mimo jiné představí i soutěže, o ceny budou moct diváci a divačky hrát každý den.

Doporučeno
Nová stanice OK TV spustí vysílání už v květnu. Na co se můžeš těšit? Nová stanice OK TV spustí vysílání už v květnu. Na co se můžeš těšit? 24. dubna 2024 12:15

Na začátku představí kolem dvaceti vlastních pořadů. Hlavními tvářemi televize jsou například Martin Dejdar, Alice Bendová, Aleš Cibulka, Eva Decastelo či Miloš Knor. Nová stanice míří hlavně na lidi ve věku 35+.
 
„Chceme oslovovat širokou škálu publika, nicméně naším typickým divákem, především v dopoledním čase, jsou primárně ženy. S posunem vysílacího času se pak publikum promění a televize se stává zajímavou pro celou rodinu, a to včetně dětí. Především o víkendech, kdy přináší vlastní tvorbu pro nejmenší,“ řekl generální ředitel televize.
 
Jiří Balvín jakožto poradce generálního ředitele uvedl, že si myslí, že OK TV má potenciál stát se silnější než TV Barrandov. „Věřím, že bychom mohli do podzimu jeden baráček na Barrandově předběhnout a pak uvidíme, jak to půjde.“ 

Domů
Sdílet
Diskuse