Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2024 12:15
Čas čtení 0:38
Anna-Marie Hanzlíková

Nová stanice OK TV spustí vysílání už v květnu. Na co se můžeš těšit?

Nová stanice OK TV spustí vysílání už v květnu. Na co se můžeš těšit?
Zdroj: Unsplash /Jonas Leupe/volně k užití
FILMY A SERIÁLY ČESKO
Uložit Uložené

V Česku začne vysílat nová stanice OK TV. Má se zaměřovat na hudbu, zábavu a lifestyle.

Informaci, že by televize měla zahájit vysílání už v květnu, získal z několika zdrojů server MediaGuru. Podle jeho informací by měla být dostupná zdarma v celoplošném multiplexu společnosti Digital Broadcasting, která provozuje vysílací síť 24 a pokrývá 97,7 procenta území republiky.

Doporučeno
Návrat Snowboarďáků? Režisér prozradil plány o pokračování Návrat Snowboarďáků? Režisér prozradil plány o pokračování 22. dubna 2024 11:29

Svým zaměřením se stane televize konkurencí nejen pro čistě hudební stanice, ale programovou skladbou také pro TV Barrandov. 

Svůj pořad by na ní měl mít i Aleš Cibulka, který dříve moderoval Sejdeme se u Cibulky právě na Barrandově. Moderátor také zveřejnil několik příspěvků na Instagramu, ze kterých je zřejmé, že chystá nový pořad. Neprozradil ale jaký. „7. května se dozvíte úplně všechno!“ připsal pouze.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Aleš Cibulka (@alescibulkaofficial)

Televize sídlí na pražském Žižkově v Hartigově ulici. Společnost Ok Music Television je podle obchodního rejstříku psaná na Jana Hlocha z Uničova, podle MediaGuru není známo, že by měl nějaké další mediální aktivity. Licenci od Rady pro rozhlasové a televizní vysílaní (RRTV) obdržel už letos v lednu.

Domů
Sdílet
Diskuse