Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
22. dubna 2024 11:29
Čas čtení 0:41
Ella Petrová

Návrat Snowboarďáků? Režisér prozradil plány o pokračování

Návrat Snowboarďáků? Režisér prozradil plány o pokračování
Zdroj: Česká televize
FILMY A SERIÁLY ČESKÉ FILMY
Uložit Uložené

Jen málokdo si nezamiloval Snowboarďáky. Legendární film letos slaví 20 let. Díky němu se zrodily dnes už velké hvězdy českého filmu – Vojta Kotek a Jiří Mádl. Režisér Karel Janák promluvil o tom, že by rád natočil pokračování.

Přesně před 20 lety, tedy roku 2004, měl premiéru dnes už kultovní film Snowboarďáci. Komedie o dvou dospívajících klucích, kteří chtějí pokořit hory na snowboardu a tím se předvést před krásnými holkami, baví dodnes.

Doporučeno
Žebříček: Kde v Evropě ochutnat nejlepší pivo? Česko bodovalo hned dvakrát Žebříček: Kde v Evropě ochutnat nejlepší pivo? Česko bodovalo hned dvakrát 20. dubna 2024 7:38

Režisér Karel Janák o dva roky později uvedl další úspěšný film se stejnými protagonisty – Rafťáky. Kotek s Mádlem se tak stali nejen lamači dívčích srdcí, ale jejich kariéra se prudce rozjela a dnes jsou z nich slavní a uznávaní herci.
 
Režisér Karel Janák se svěřil redakci eXtra.cz, že by chtěl natočit komedii podobného rázu. „Nebylo by to úplně pokračování. No, vlastně bylo. Já bych hrozně rád točil s Jirkou a Vojtou další film a zase komedii a vlastně zase v tom duchu těch Snowboarďáků a Rafťáků,“ prozradil.
 
„Teď pracuji na scénáři, který si myslím, že je strašně vtipný, ale záleží na tom, jak se nám podaří sehnat peníze. Strašně rádi bychom točili už příští rok, tak uvidíme, jak to dopadne,“ dodal Janák. Nezbývá nic jiného než věřit, že všechno vyjde, jak má, a my se budeme moct těšit na skvělou komedii.

Domů
Sdílet
Diskuse