Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. května 2024 13:00
Čas čtení 4:59
Richard Balog

Top tenisky, na kterých v květnu vyděláš. Investuj do modelů s podpisem Travise Scotta či A$AP Rockyho

Top tenisky, na kterých v květnu vyděláš. Investuj do modelů s podpisem Travise Scotta či A$AP Rockyho
Zdroj: Puma
MÓDA TENISKY
Uložit Uložené

Některé z těchto informací zatím nejsou oficiálně potvrzeny přímo od značek, ale pocházejí z různých uniklých zdrojů, což znamená, že detaily se ještě mohou měnit.

Na začátku každého měsíce vždy představujeme tenisky, které ti přinesou zajímavý zisk. V květnu můžeš svou sbírku obuvi nebo resell portfolio rozšířit o ikonické i vintage modely s logem Nike, novinku z dílen Puma s rukopisem A$AP Rockyho či další fresh provedení siluety Air Jordan 1 Low od rapera Travise Scotta. Ale pozor, do seznamu mohou v průběhu měsíce přibýt ještě další zajímavé páry tenisek.

Pokud tě baví články o módních trendech, novinkách, celebritních outfitech, limitovaných teniskách nebo inspirativních lidech, kteří vynikají v oděvním průmyslu, umění a kultuře, staň se členem klubu REFRESHER+ a získej přístup bez omezení k celému obsahu na webu.
Doporučeno
V teniskách s logem Asics budeš hrát nejvyšší módní ligu. Některé koupíš i za 2,5 tisíce V teniskách s logem Asics budeš hrát nejvyšší módní ligu. Některé koupíš i za 2,5 tisíce 7. května 2024 8:00

Nike Astro Grabber SP x Bode 1. 5. 2024

Květnový seznam nejlepších releasů tenisek otevíráme spoluprací mezi Nike a značkou Bode, a to v podobě siluety Astro Grabber SP.

Jedná se o archivní model ze 70. let, který dosud nikdy nebyl znovu vydán. Tuto fotbalovou obuv, která je považována za jeden z prvních modelů s logem Nike, navrhl spoluzakladatel společnosti Bill Bowerman a je vybavena vaflovou podrážkou. Vrchní část je zahalena do materiálu podobného plátnu a přichází ve světlém krémovém odstínu s černým swooshem. Baví nás také výrazné barevné prvky na tkaničkách v podobě korálkových detailů, které tomuto sexy modelu přidal návrhářský tým módní značky Bode.

Retail těchto atraktivních vintage tenisek Nike byl 160 dolarů, přičemž v nabídce resellerů je nyní najdeš od zhruba 220 dolarů. K dispozici je také černá verze s kontrastním swooshem, která je stejně atraktivní.

Nike Astro Grabber SP, Bode
Zdroj: Bode

Nike Air Force 1 Low x Cactus Plant Flea Market 1. 5. 2024

Pokračování spolupráce Nike a Cactus Plant Flea Market je cool.

Po klasickém černém a bílém barevném schématu tentokrát společnosti představují odvážná provedení ponořená do fialového a zeleného schématu. Fresh siluety, které jako první ukázal A$AP Bari, navíc zdobí hravá grafika a jedinečný typ písma, přičemž od CPFM neočekáváme nic jiného. Pokud jde o konstrukci, každý pár je vyroben z prémiové kůže a nylonu (jazyk). Reflexní překrytí a tónovaná gumová podrážka doplňují finální designové prvky tenisek.

Retail obou verzí byl 150 dolarů, na platformě StockX jsou k dispozici od necelých 14 tisíc korun u zeleného modelu s přívlastkem „Moss“ a fialový model „Fuchsia“ je za zhruba 16 tisíc korun. Jak vidíš na fotce, naším favoritem je první jmenovaná varianta.

Nike Air Force 1 Low, Cactus Plant Flea Market
Zdroj: Nike

Nike SB Darwin Low x Supreme 2. 5. 2024

Vedení společnosti Nike si pro své fanoušky v květnu připravilo několik zvučných releasů včetně spolupráce s ikonou streetwearu – Supreme. Brand se sídlem v New Yorku čeká podle nás návrat na vrchol, přičemž základem mohou být i tenisky Nike SB Darwin Low ve čtyřech barevných provedeních, která vyšla začátkem měsíce.

Pokud hledáš originální pár tenisek do sbírky, nemáš nad čím přemýšlet. Tuto siluetu určitě neuvidíš na každém druhém teenagerovi. Naším favoritem je verze zahalená do vojenské kamufláže s černými detaily včetně swooshe, ale nepohrdli bychom ani nepřehlédnutelným neonovým provedením.

Nike SB Darwin Low, Supreme
Zdroj: Supreme

Puma Inhale OG x A$AP Rocky 3. 5. 2024

Společnost Puma má podchycený nejkrásnější celebritní pár – Rihannu a A$AP Rockyho –, přičemž hvězdný raper před pár dny představil novou kolekci, která je inspirována motosportem.

Dílo zahrnuje oblečení od hlavy k patě včetně modelové řady tenisek Puma Inhale OG, která byla původně uvedena na trh v roce 2000 a Rocky ji vybral z archivu společnosti. Původně běžecká silueta si díky svým extrémním tvarům zajistila místo mezi základními modely streetwearu. Limitovaná verze modelu s gumovou podrážkou a podpisem hvězdného rapera je zahalena do ikonického barevného schématu s červenými detaily.

Tenisky Puma Inhale OG x A$AP Rocky jsou v prodeji od 3. května za tři tisíce korun, ale většina velikostí je již vyprodána. Zkus štěstí a najdi svoji velikost v nabídce ověřených obchodů. V ulicích budeš naprostý*naprostá frajer*ka.

Puma Inhale OG, A$AP Rocky
Zdroj: Puma

Air Jordan 4 Retro „Military Blue“ 4. 5. 2024 

Od 4. května jsou v prodeji i tyto nádherné Air Jordan 4 Retro v barevném schématu „Military Blue“, který naší oblíbené basketbalové siluetě náramně sluší.

Obuv představuje klasickou kombinaci bílé, šedé a modré barvy na základě z prémiové hladké kůže se sexy překrytími ve spodní části. Modré akcenty na očkách šněrování, mezipodešvi či patě doplňuje logo Nike v kontrastní úpravě. Vše dohromady funguje na jedničku s hvězdičkou a v případě, že máš volných 215 dolarů (retail tenisek), neváhej ani vteřinu.

Pokud tě náhodou nebudou bavit, snadno je prodáš se ziskem. Zkontroluj aktuální nabídky na StockX.

Air Jordan 4 Retro „Military Blue“
Zdroj: Sneaker Politics
Doporučeno
Top 15 triček s krátkým rukávem na jaro a léto. Trendy jsou minimalismus i výrazné grafiky Top 15 triček s krátkým rukávem na jaro a léto. Trendy jsou minimalismus i výrazné grafiky 23. dubna 2024 16:30

Nike Hot Step 2 „White“ x NOCTA 9. 5. 2024

Drake stíhá kromě beefu s Kendrickem Lamarem, Rickem Rossem a dalšími rapery i práci na smysluplnějších projektech, jako je například jeho vlastní oděvní značka NOCTA.

V rámci spolupráce s Nike představuje nové provedení tenisek Hot Step 2, tentokrát s podtitulem „White“, který naznačuje, v jakém stylu Champagne Papi své dílo navrhl. Novinka má svršek ze syntetické kůže s reflexní úpravou, jakož i unikátní očka, která využívají textilní popruhy k zajištění tkaniček. Nahlédni dovnitř, kde najdeš charakteristickou stélku NOCTA a viditelnou jednotku Air v patě. Gumová podrážka využívá technologii G-Tek, díky čemuž uděláš i deset tisíc kroků denně s lehkostí a v pohodlí.

Retail je stanoven na 200 dolarů a tenisky koupíš v online obchodě NOCTA, stejně jako několik kusů oblečení z kolekce se značkou L’arte de l’automobile, která je velmi, velmi dobrá.

Nike Hot Step 2, NOCTA
Zdroj: Sneaker

Asics US5-S Gel-Quantum Kinetic 10. 5. 2024

Asics patří mezi nejvíce cool značky tenisek v posledních měsících a zásluhu na tom má také bulharský návrhář Kiko Kostadinov, který s japonskou společností spolupracuje.

Kostadinov s týmem Asics SportStyle vytvořil i tuto futuristickou interpretaci modelu US5-S Gel-Quantum Kinetic, který budeš nosit minimálně celé léto. Obuv je zhotovena ze síťovinové základny dvou tvarů. Prodyšný svršek je vrstven vzory indigové kůže, zatímco tmavomodré tygří pruhy zdobí boční strany. Prošívaná páska na stahování překrývá měkký jazyk, přičemž pod nohama najdeš matnou gumovou podrážku osazenou mezipodešví s technologií GEL™ a dezénem pro lepší přilnavost k povrchu.

Tenisky Asics US5-S Gel-Quantum Kinetic budou v prodeji od 10. května za necelých sedm tisíc korun, například v online obchodě FENOM. Ulov si svoji velikost.

Asics US5-S Gel-Quantum Kinetic
Zdroj: FENOM

Air Jordan 1 Low „Canary“ x Travis Scott 17. 5. 2024 

Vedení společnosti Jordan Brand vytahuje eso z rukávu, když představuje další verzi ikonického modelu tenisek Air Jordan 1 Low s podpisem Travise Scotta, které bude chtít ve sbírce každý fanoušek, díky čemuž reselleři očekávají tučný zisk z každého prodaného páru.

Žhavá novinka s podtitulem „Canary“ má charakteristické rysy a prvky, které obsahují všechna provedení legendárního modelu od hvězdného rapera z Houstonu. Nízká silueta stojí na klasické gumové podrážce s logem Nike, přičemž svršek je zahalen do prémiové strukturované kůže v kombinaci šedé, žluté a modré barvy. Samozřejmostí je otočený swoosh z vnější strany, podpisový štítek Cactus Jack i měkká vnitřní stélka s logem obou stran.

Pokud se ti nepodařilo dostat k signature siluetě Jordan Jumpman Jack TR, kterou reselleři prodávají od 12 500 korun, zkus štěstí s těmito fresh letními teniskami. Předpokládané datum vydání je 17. květen, ale zatím není nic potvrzeno žádným relevantním zdrojem.

Air Jordan 1 Low, Travis Scott
Zdroj: House Of Heat°

Air Jordan 3 Retro „Rio“ x J Balvin 22. 5. 2024

Konec měsíce si pro sebe získal jeden z nejposlouchanějších umělců J Balvin, který pokračuje ve spolupráci s Jordan Brand. Kolumbijský zpěvák si i v tomto případě vzal do rukou siluetu Air Jordan 3 Retro, kterou nejprve zahalil do světlých tónů s přívlastkem „Medellín Sunset“, a nyní sáhl po opačném barevném spektru.

Dominantní je především černá barva, která pokrývá celý základ z prémiové kůže. Na patě a mezipodešvi najdeš naopak pestré schéma i charakteristický odznak J Balvina.

Tenisky Air Jordan 3 Retro „Rio“ budou v prodeji od 22. května za 250 dolarů. Předpokládáme, že na jednom páru můžeš vydělat slušnou sumu peněz. Zkontroluj StockX pro lepší představu.

Air Jordan 3 Retro, J Balvin
Zdroj: Just Fresh Kicks
Doporučeno
Využij jarního výprodeje se slevami až 70 % a doplň svůj šatník o svěží tenisky a streetwearové modely za skvělé ceny Využij jarního výprodeje se slevami až 70 % a doplň svůj šatník o svěží tenisky a streetwearové modely za skvělé ceny 2. května 2024 15:30
Domů
Sdílet
Diskuse