Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
2. května 2024 15:30
Čas čtení 4:18
Richard Balog

Využij jarního výprodeje se slevami až 70 % a doplň svůj šatník o svěží tenisky a streetwearové modely za skvělé ceny

Využij jarního výprodeje se slevami až 70 % a doplň svůj šatník o svěží tenisky a streetwearové modely za skvělé ceny
MÓDA
Uložit Uložené

Pokud hledáš výhodnou nabídku, jsi na správném místě.

Hledáš nové tenisky za zlomek původní ceny? Žádný problém. K dispozici je více než tisíc párů od značek Adidas Originals, New Balance, Nike, Puma nebo Asics. Chybí ti lehké svršky, kalhoty, čepice nebo sluneční brýle? Sáhni po modelech od ikonických streetwearových značek nebo po špičkových produktech podepsaných slavnými návrháři.

P. S. Každý nákup zvaž alespoň dvakrát a dej přednost kvalitě před kvantitou. Tvoje peněženka i příroda ti poděkují.

Podívej se na kompletní nabídku tenisek, oblečení a doplňků v internetovém obchodě Footshop

OBUV

Puma Slipstream Lo – 3 199 Kč 1 759 Kč

Trend robustních skateboardových tenisek je stále aktuální a v portfoliu značky Puma najdeš zajímavý kousek za skvělou cenu, konkrétně modelovou řadu Slipstream Lo. Minimalistická silueta má semišový základ s koženými překryvy ve světlých tónech, které doplňují silné tkaničky a gumová podrážka.

Puma Slipstream Lo
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Ozmillen W – 2 699 Kč 1 889 Kč

Tenisky ideální na jaro a léto. Tak bychom stručně popsali model Adidas Originals Ozmillen v barevném provedení s podtitulem „Glow Orange“, který si můžeš zakoupit v internetovém obchodě Footshop. Bílý základ z prodyšné síťoviny na odolné podrážce doplňují výrazné detaily v oranžové barvě, včetně tří pruhů na obou stranách.

Adidas Originals Ozmillen W
Zdroj: Footshop

Adidas Supernova Cushion 7 – 2 999 Kč 2 249 Kč

Pro muže jsme vybrali model Adidas Supernova Cushion 7, jehož vzhled vychází z běžeckých stylů charakteristických pro období kolem roku 2000, ale je vybaven moderními technologiemi, jako je odpružení EVA. Svršek tenisek je vyroben ze síťoviny a umělé kůže, zatímco stojí na silné gumové podrážce. Bonusem jsou metalické prvky, které skvěle oživí outfit.

Adidas Supernova Cushion 7
Zdroj: Footshop

Adidas Response CL – 2 999 Kč 2 549 Kč

V portfoliu německé společnosti nás zaujal i další pár tenisek – Adidas Response CL –, které si oblíbili Pusha T, Bad Bunny nebo zpěvačka Karol G. Obuv je inspirována outdoorovým sportovním stylem a běžeckými siluetami z 90. let, což jí dodává příjemný retro nádech, který si zamilujete. Zvlášť když si je koupíš za méně než 100 eur.

Adidas Response CL
Zdroj: Footshop

Asics Gel-1130 – 2 959 Kč 2 219 Kč

V zajímavé slevě si nyní můžeš koupit jedny z nejoblíbenějších tenisek posledních měsíců, které zdobí logo japonské sportovní ikony Asics. Verzi Gel-1130 uvedla společnost na trh v roce 2021 a inspirovala se staršími běžeckými modely, jako je Gel-Kayano 14. Bota má oldschoolový vzhled, ale pod svrškem z lehké síťoviny a syntetické tkaniny je vybavena řadou nových technologií, které zajišťují maximální pohodlí.

Asics Gel-1130
Zdroj: Footshop

Nike Attack SP x Social Status – 3 459 Kč 2 769 Kč

Při koupi těchto vintage tenisek, které kdysi nosil na kurtu legendární John McEnroe, ušetříš přibližně 700 Kč. Silueta odráží tenistovu bouřlivou povahu a v tomto případě kombinuje jednoduché barevné schéma bílé a černé, které návrháři doplnili kontrastním zeleným a oranžovým štítkem s ikonickým logem obchodu Social Status.

Nike Attack SP, Social Status
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 1 '87 LX – 3 999 Kč 2 599 Kč

Ještě více korun ušetříš, pokud si oblíbíš tento minimalistický model Nike Air Max 1 '87 LX, který je vyroben z prvotřídních materiálů viditelných na první pohled. Díky univerzálnímu schématu můžeš tyto ikonické krásky kdykoli během jarní a letní sezóny snadno sladit s čímkoli ze svého šatníku.

Nike Air Max 1 '87 LX
Zdroj: Footshop

New Balance 2002R – 3 559 Kč 3 209 Kč

Tvou novou oblíbenou obuví se mohou stát i tenisky New Balance 2002R v univerzálním designu se semišovými překryvy a prodyšným svrškem. Jen si je představ v kombinaci s pytlovitými džínami, základním bílým tričkem a krabicovou bavlněnou mikinou se zajímavým grafickým motivem.

New Balance 2002R
Zdroj: Footshop

Reebok Premier Trinity KFS – 3 999 Kč 3 399 Kč

O tvou pozornost se uchází také Reebok s nepřehlédnutelným modelem Premier Trinity KFS ve svěžím schématu, kterému dominuje síťovaný svršek v kombinaci s šedými a světle hnědými panely. Ušetřit můžeš přibližně 600 Kč.

Reebok Premier Trinity KFS
Zdroj: Footshop

Y-3 Qisan Knit – 8 999 Kč 6 299 Kč

V nejvyšší slevě jsou tenisky s rukopisem japonského módního mága Jódžiho Jamamota – Y-3 Qisan Knit. Obuv má jasný rukopis běžeckých modelů s technologií Ultraboost, kterou renomovaný návrhář doplnil pleteným svrškem v tmavých tónech v kombinaci s kontrastními bílými detaily. Za ušetřených přibližně 2 700 Kč si můžeš pořídit model Fresh Drip.

Y-3 Qisan Knit
Zdroj: Footshop

OBLEČENÍ A DOPLŇKY

Svetr Tommy Jeans Open Stitch Flag – 2 499 Kč 2 249 Kč

Vychutnej si hřejivé sluneční paprsky v tomto trendy háčkovaném svetru s logem Tommy Jeans v bílém tónu.

Tommy Jeans
Zdroj: Footshop

Nike Sportswear Tech-Pack Knit Sweater – 3 299 Kč 1 819 Kč

Pro muže jsme zvolili tento poněkud netradiční design svetru s hlubokým výstřihem do V a charakteristickým výstřihem Nike Sportswear. Je vyroben ze směsi polyesteru, akrylu, nylonu a elastanu a dodá tvému každodennímu oblečení streetwearový šmrnc. Ve slevě je také černá verze s o něco vyšší cenovkou.

Nike Sportswear
Zdroj: Footshop

PLEASURES Lasting Liner Jacket – 3 959 Kč 1 979 Kč

V případě potřeby můžeš k výše uvedenému svetru od Nike Sportswear přidat tuto vrchní vrstvu od PLEASURES. Prošívaná bunda ve stříbrné barvě je vyrobena z nylonu a díky slevě ji můžeš získat zhruba za polovinu.

PLEASURES
Zdroj: Footshop

Svetr Tommy Jeans Colorblock Badge – 2 799 Kč 2 519 Kč

Z portfolia produktů Tommy Jeans vybíráme také tento zkrácený svetr v charakteristické barevné kombinaci s žebrovanou strukturou a vyšitým znakem značky na přední straně.

Tommy Jeans
Zdroj: Footshop

Calvin Klein Jeans Denim Pop-Over Jacket – 3 699 Kč 3 329 Kč

Za chladných jarních večerů využiješ také tento světle modrý džínový overal od Calvin Klein Jeans.

Calvin Klein Jeans
Zdroj: Footshop

Daily Paper Zuber Crochet Sweater – 3 899 Kč 3 119 Kč

Háčkované topy ovládly přehlídky na posledních týdnech módy i ulice světových metropolí. Tým návrhářů nizozemské streetwearové značky Daily Paper vytvořil tento poutavý svetr s logem v mírně oversized střihu, který nesmí chybět ve tvém šatníku.

Daily Paper
Zdroj: Footshop

Diesel Bi-Fold Zip Wallet – 5 299 Kč 4 239 Kč

Pokud potřebuješ novou peněženku, máme pro tebe tip v podobě metalického modelu s logem italské značky Diesel na přední straně. Parádní doplněk má spoustu místa na karty, bankovky i mince.

Diesel
Zdroj: Footshop

Y-3 Utility Tote Bag – 6 499 Kč 4 299 Kč

Do školy, do práce, do bazénu a na prodloužený víkend. Tato taška z řady Y-3 je všestranná a vyrobená z odolného polyuretanu, který ochrání tvoje věci před vlhkostí. Navíc vypadá skvěle.

Y-3
Zdroj: Footshop

HERON PRESTON Grafické tričko s vycpávkami – 6 199 Kč 4 649 Kč

Pro fanoušky špičkové módy jsme vybrali modely z rukou Herona Prestona, který s lehkostí kombinuje klasické streetové oblečení s prémiovými materiály. Co říkáš na toto krabicové „vycpané“ tričko s ptačím motivem?

Heron Preston
Zdroj: Footshop

HERON PRESTON Knit Crewneck – 12 299 Kč 8 609 Kč

Americký návrhář si zaslouží pochvalu za tento originální černobílý svetr s alpakovou vlnou a charakteristickým oranžovým štítkem na rukávu. Díky slevě ušetříš téměř 4 000 Kč, což se opravdu vyplatí.

Heron Preston
Zdroj: Footshop
Podívej se na kompletní nabídku tenisek, oblečení a doplňků v internetovém obchodě Footshop
Domů
Sdílet
Diskuse