Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
26. dubna 2024 9:42
Čas čtení 1:23
Ella Petrová

Jarní fashion show od studentů pro studenty je zpět. Druhý ročník VISION je tu

Jarní fashion show od studentů pro studenty je zpět. Druhý ročník VISION je tu
Zdroj: VISION24
MÓDA FASHION TIPY
Uložit Uložené

Projekt, jehož účelem je podpořit tvorbu mladých designerů, se vrací. V pátek 3. května se můžeš zajít podívat na druhý ročník fashion show s názvem VISION24 do unikátních prostor Gabriel Loci.

VISION24 je celovečerní event, který dává možnost prezentovat svou tvorbu mladým designerům a nabízí jim zkušenosti z přehlídkového mola. Pomáhá jim také navazovat spolupráce napříč kreativním průmyslem, rozvíjet jejich profesní život a ukázat jejich vizi široké veřejnosti. Letošní přehlídka se bude odehrávat v prostorách Gabriel Loci, které jsou unikátní díky svému historickému a kulturnímu významu.

Doporučeno
Festival Coachella dostal pokutu 28 tisíc dolarů. Důvodem je vystoupení Lany Del Rey Festival Coachella dostal pokutu 28 tisíc dolarů. Důvodem je vystoupení Lany Del Rey 24. dubna 2024 9:11

Těšit se můžete na módní přehlídku, kde svou tvorbu představí návrháři, kteří se podíleli na předchozích akcích SFS23 a SFS VISION, ale také nové tváře. Tito návrháři jsou studenty či absolventy několika oborů oděvního návrhářství či designu na českých školách, jako je například Vyšší odborná škola oděvního návrhářství, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně, Technická univerzita v Liberci, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně nebo České vysoké učení technické v Praze.
 
Letos se představí také absolventi zahraničních škol Instituto Marangoni v Miláně nebo University of West London. Na přehlídce se objeví celkem 15 designérů, mezi nimiž bude tvorba Kláry Kozderkové, Vojtěcha Opatřila, Anežky Nováčkové, Tomáše Sedláčka, Emy Strnadové, návrhářského tria Karolíny Görgové, Slávky Šulkovské a Veroniky Hájkové a dalších.
 
Přehlídka bude tematicky rozdělena do tří bloků, v každém z nich se představí několik návrhářů se svými zhotovenými modely. Sound design části eventu vytvoří producent Adame Sounds, který je i součástí organizačního týmu. Na fashion show naváže doprovodný program a afterparty, v rámci které představí svou tvorbu producent a rapper Egy společně s taneční a kreativní skupinou Dogga Clan. Také se můžete těšit na vystoupení umělce badfocus a dalších několika mladých hudebníků z české scény, kteří VISION24 zakončí. Samozřejmě nebude chybět ani bar, který návštěvníci naleznou ve vedlejší místnosti, tzv. VISION LOUNGE. V prostorách také najdou fotokoutek, kde se každý návštěvník může vyfotit.
 
Do areálu Gabriel Loci bude vstup umožněn od 17:00. První blok módní přehlídky začne v 19:00 a potrvá cca 30 minut, po něm bude následovat 30minutová přestávka. Ve stejném časovém intervalu naváže i druhý a třetí blok. Konec hlavního programu je plánován na 22:00. Plynule na něj pak naváže afterparty, během které se vystřídá několik mladých hudebníků a potrvá cca do druhé hodiny ranní.
 
Vstupenky lze již zakoupit na portálu GoOut – link zde.

Zpět
Sdílet
Diskuse