Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2024 9:11
Čas čtení 0:36
Radoslava Juračková

Festival Coachella dostal pokutu 28 tisíc dolarů. Důvodem je vystoupení Lany Del Rey

Festival Coachella dostal pokutu 28 tisíc dolarů. Důvodem je vystoupení Lany Del Rey
Zdroj: Getty Images/Steve Granitz/FilmMagic
HUDBA FESTIVALY HUDBA LANA DEL REY
Uložit Uložené

Zpěvačka měla mnohem delší vystoupení, než bylo původně plánováno. Tím festival porušil smlouvu s městem, ve kterém se koná.

Americký festival musí zaplatit pokutu 28 tisíc dolarů (přes 660 tisíc korun), kterou mu uložilo město Indio v kalifornském okrese Riverside, kde se Coachella koná. Důvodem je vystoupení zpěvačky Lany Del Rey, informuje TMZ.

Doporučeno
„Zahrál bych to mnohem lépe.“ Herecká legenda zhejtila výkon Joaquina Phoenixe v Napoleonovi „Zahrál bych to mnohem lépe.“ Herecká legenda zhejtila výkon Joaquina Phoenixe v Napoleonovi 22. dubna 2024 18:39

Hudebníci a hudebnice totiž nesmí překročit minutáž svého vystoupení stanovenou pořadatelským týmem. Lana Del Rey toto pravidlo, které je známé také jako „zlaté pravidlo“, porušila. Její vystoupení bylo o 13 minut delší.

Jak píše Unilad, město ve smlouvě upozorňuje i na podmínky týkající se překročení délky plnění. V nich je stanoveno, že festival musí zaplatit 20 tisíc dolarů za prvních pět minut, které umělec nebo umělkyně odzpívá navíc. U dalších minut jsou shovívavější a účtují tisíc dolarů za minutu.

Zpěvačka na pódiu předvedla devatenáct písní, kterými potěšila své fanoušky a fanynky. Zástupce festivalu uvedl, že je to jediná pokuta, kterou letos obdrželi, a proto pro ně není likvidační.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa music 🎶 (@lyrics_music_edit)

Domů
Sdílet
Diskuse