Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
15. května 2024 v 15:53
Čas čtení 0:57
refresher team

Tipy na kempy: Tohle je žebříček top míst v celém Česku

Tipy na kempy: Tohle je žebříček top míst v celém Česku
Zdroj: Freepik/cookie_studio/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI ČESKO CESTOVÁNÍ KEMPING
Uložit Uložené

Které kempy se umístily v anketě Kemp roku 2023?

Miluješ kempování a přemýšlíš, kam letos vyrazíš? Nebo naopak nemáš místa vůbec zmapovaná a potřebuješ poradit? Přinášíme ti přehled kempů, které loni bodovaly v anketě Kemp roku. Hlasovalo téměř 23 tisíc lidí a zvolili nejen top 10, ale i nejlepší místa podle jednotlivých kategorií, například kempy vhodné pro domácí mazlíčky, aktivní trávení dovolené nebo vodní aktivity.

Doporučeno
Samosběr jahod 2024: Víme, kde už se sbírá a kolik zaplatíš Samosběr jahod 2024: Víme, kde už se sbírá a kolik zaplatíš 13. května 2024 v 12:30

Kempem roku 2023 se stal Autocamp Sedmihorky na úpatí Hruboskalského skalního města v Libereckém kraji, který doporučoval i Refresher ve svém článku. Ubytování je možné v chatách, mobilheimech, teepee nebo podsadových stanech. Do kempu ale není problém přijet s vlastním stanem nebo karavanem. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený KoVan_obytnak 🚐 (@kovan_obytnak)

Na druhém místě skončil Nový kemp Riviera Zbečno, což je nově zrekonstruovaný kemp v chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko. Ubytovat se lze ve stanech nebo karavanech. Medailové pozice uzavírá na 3. místě Camping Rožnov, který se nachází na úpatí proslulé hory Radhošť. Nabízí ubytování v luxusních apartmánech DELUXE, chatkách, bungalovech, pokojích nebo vlastních stanech a karavanech.

Další umístění:

Dle zaměření:

Další kategorie a umístění najdeš na webu dokempu.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse