Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2023 6:00
Čas čtení 4:12
Ilona Hobzová

Tipy na kempy po Česku: Těchto šest míst rozhodně stojí za návštěvu

Tipy na kempy po Česku: Těchto šest míst rozhodně stojí za návštěvu
Zdroj: Profimedia
ZAJÍMAVOSTI ČESKO CESTOVÁNÍ
Uložit Uložené

Chystáš se v létě kempovat, ale nevíš, jaké místo zvolit? Možná ti pomůžeme, s rezervací ale dlouho neotálej.

Kempování se v Česku těší rok co rok stále větší oblibě. Chatky a místa pro stany či karavany se často rezervují dlouho dopředu a s tím, jak roste obliba kempů, se zlepšuje také jejich kvalita. Tristní sociální zázemí a malý kiosek s malou nabídkou jsou minulostí. Kempy v mnoha případech disponují špičkovým vybavením pro všechny věkové kategorie.

Láká tě pobyt v kempu, ale vůbec netušíš, jaký vybrat? Prošli jsme internet za tebe a vybrali jsme šest míst, která se pravidelně umisťují na předních příčkách nejoblíbenějších kempů.

Doporučeno
Tipy na nejlepší přírodní koupání v celém Česku. Těchto sedm míst stojí za šplouch Tipy na nejlepší přírodní koupání v celém Česku. Těchto sedm míst stojí za šplouch 24. června 2023 8:30

Autokemp Sedmihorky

Autokemp Sedmihorky na úpatí Hruboskalského skalního města v Libereckém kraji se pravidelně umisťuje na předních místech v soutěži o nejlepší kemp roku. Kemp vznikl v roce 1961. Ubytování je možné v chatách, mobilheimech, teepee nebo podsadových stanech. Do kempu ale není problém přijet s vlastním stanem nebo karavanem. 

Autokemp Sedmihorky nabízí kromě samotného ubytování i řadu dalších služeb a doprovodné vybavení pro volnočasové aktivity. Nechybí tu restaurace, kiosek s obchodem, pláž, dětské hřiště a herna, hřiště na minigolf, půjčovna a úschovna kol, prádelna, bankomat nebo půjčovna sportovního vybavení. Kdo si chce uvařit vlastní jídlo, má k dispozici kuchyňku s plynovými vařiči, zásuvkami na elektrický proud a všemi nezbytnými spotřebiči.

Oficiální web: Autokemp Sedmihorky

Kolik stojí ubytování, příklady:

Typ ubytování Cena během sezony
Čtyřlůžková chata 1240–1340 korun/noc
Karavanové stání 530–645 korun/noc
Indiánské teepee 780–800 korun/noc
Mobilní domek (6–8 lůžek) 4310–4500 korun/noc
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 6
Domů
Sdílet
Diskuse