Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. května 2024 16:16
Čas čtení 0:52
Ella Petrová

Prodala jen 700 lístků. To je prý důvod, proč Monika Bagárová zrušila koncert v O2 areně

Prodala jen 700 lístků. To je prý důvod, proč Monika Bagárová zrušila koncert v O2 areně
Zdroj: TASR/AP
OSOBNOSTI ČESKÁ HUDBA LEOŠ MAREŠ
Uložit Uložené

Už pár dní se řeší zpěvaččino zrušení koncertu.

Mělo se jednat o velkolepé vystoupení, přece jen O2 arena je pocta. Monika Bagárová při tom měla dokonce oslavit své třicáté narozeniny. Všechny nyní šokovalo, co za tím vším stojí. Podle redakce eXtra.cz totiž zpěvačka prodala jen 700 lístků, přičemž kapacita haly je až 20 tisíc diváků.

Doporučeno
VIDEO: Nástupce Gotta? Mladý zpěvák ho připomíná hlasem i vzhledem. Lidé nevěřili, že nejde o playback VIDEO: Nástupce Gotta? Mladý zpěvák ho připomíná hlasem i vzhledem. Lidé nevěřili, že nejde o playback 17. dubna 2024 13:22

Internetem už nějakou dobu kolují vtipy o tom, jak má kterýkoli umělec přijít za Leošem Marešem a ten mu zařídí vysněný koncert v té největší české hale. Bohužel to není tak snadné. Monika Bagárová se evidentně ještě nedostala do stadia, kdy by o ni byl natolik velký zájem, aby se jí podařilo arénu vyprodat.
 
Zpěvačka naopak sklízí úspěch na sociálních sítích, kde má skoro 900 tisíc sledujících. Tam se i k situaci vyjádřila. „Vše, co dělám, dělám s radostí a snažím se ji předávat dál. Bohužel ale z mého vysněného koncertu se mi radost začala vytrácet, až úplně zmizela. Dělat cokoliv bez radosti nedává smysl mně, jistě ani vám. Doufám, že mi mé rozhodnutí odpustíte,“ uvedla.

Doporučeno
Nová televize OK TV odhalila program. Hodlá překonat TV Barrandov Nová televize OK TV odhalila program. Hodlá překonat TV Barrandov 8. května 2024 17:57

Pravý důvod sama zpěvačka tedy neodtajnila. Celá situace netrápí pouze ji, ale i již zmíněného Leoše Mareše, který celou událost zaštiťoval. Moderátor se spálil takhle už loni, kdy podobná situace nastala s bavičem dětí Michalem Nesvadbou, kterého nejlépe známe z Kouzelné školky. O jeho show také nebyl zájem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Domů
Sdílet
Diskuse