Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2024 v 9:51
Čas čtení 0:40
Radoslava Juračková

GTA VI konečně dostalo oficiální datum vydání. Kdy si nejočekávanější hru současnosti zahrajeme?

GTA VI konečně dostalo oficiální datum vydání. Kdy si nejočekávanější hru současnosti zahrajeme?
Zdroj: Rockstar Games/
TECH GAMING GTA VI
Uložit Uložené

Ředitel společnosti uvedl, že si je termínem jistý.

Očekávaná hra GTA VI od Rockstar Games zná své oficiální datum vydání. Nyní je naplánována na podzim roku 2025. V rozhovoru pro IGN to řekl Strauss Zelnick, ředitel Take-Two Interactive. Tato firma vlastní vývojáře legendární herní série Grand Theft Auto.

V kuloárech se proslýchalo, že by se vydání hry mohlo kvůli problémům odložit až na rok 2026, ale nyní vývojáři upřesnili, že šestý díl GTA si budeme moci zahrát již na podzim příštího roku. „Jsme si opravdu jisti, že GTA 6 vydáme na podzim 2025,“ řekl ředitel Take-Two v rozhovoru.

Zápis do Guinnessovy knihy rekordů

Oficiální trailer ke hře byl zveřejněn 5. prosince 2023 na YouTube. Herní trailer zaujal rekordní počet lidí. Stal se nejsledovanějším trailerem na videohru za 24 hodin. Za dva dny video zhlédlo 105 milionů uživatelů. Pro srovnání, trailer na GTA V zhlédlo 100 milionů lidí v průběhu 12 let.

Děj nové hry se odehrává ve Vice City, což je fiktivní město ve státě Leonida. Vývojáři se inspirovali Miami a Vice City navrhli podle charakteru tohoto města.

Domů
Sdílet
Diskuse