Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2020 17:56
Čas čtení 0:27
Ondřej Jarůšek

V České republice dnes zemřeli 2 lidé s nemocí covid-19

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Ministerstvo zdravotnictví zveřejnilo nové informace.

V České republice se momentálně nachází 3 762 osob s potvrzeným onemocnění covid-19. To je pro porovnání o skoro 200 méně, než tomu bylo dnes ráno. Od začátku pandemie u nás bylo prokázáno 7 799 případů nákazy. O aktuálních údajích informovalo ministerstvo zdravotnictví na svých internetových stránkách.

Doporučeno
Režisér Lidské stonožky poskytl svůj nový film kritikům. Měl jsem potřebu koupele ve svěcené vodě, napsal jeden z nich Režisér Lidské stonožky poskytl svůj nový film kritikům. Měl jsem potřebu koupele ve svěcené vodě, napsal jeden z nich 28. dubna 2020 17:51

Potěšující informací je skutečnost, že během dnešního dne se uzdravilo skoro 200 pacientů, jedná se tedy o poměrně výrazný nárůst. Aktuálně už je u nás již 3 786. Na druhou stranu však zemřeli 2 lidé. Celkový počet obětí se tady vyšplhal na 251.

Dosud u nás bylo provedeno přes 260 tisíc laboratorních testů. Těch bylo za poslední dny provedeno relativně málo, například včera se jich udělalo nejméně za celý týden. Další aktuální informace přinese ministerstvo zdravotnictví zítra ráno.

Domů
Sdílet
Diskuse