Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pondělí 13. 9. 2021
18:52
Vítězný oblouk v Paříži zahalila lesklá látka. Umělecké dílo za 350 milionů korun je poctou zesnulému Christovi.Vítězný oblouk v Paříži zahalila lesklá látka. Umělecké dílo za 350 milionů korun je poctou zesnulému Christovi.
18:31
Střídání letního a zimního času nekončí. V těchto datech se bude střídat příštích 5 let.Střídání letního a zimního času nekončí. V těchto datech se bude střídat příštích 5 let.
17:22
Bratranec Kendricka Lamara vydal debutové album. The Melodic Blue může přerůst releasy Kanyeho Westa i Drakea.Bratranec Kendricka Lamara vydal debutové album. The Melodic Blue může přerůst releasy Kanyeho Westa i Drakea.
14:42
Tiktoker uklízí místa, na nichž došlo ke spáchání trestného činu. Potýká se nejen s krví, ale i všemi dalšími tělesnými tekutinami.Tiktoker uklízí místa, na nichž došlo ke spáchání trestného činu. Potýká se nejen s krví, ale i všemi dalšími tělesnými tekutinami.
13:20
V Texasu podlehla koronaviru 4letá holčička. Jde o extrémně ojedinělý případ.
12:48
Papež se vedle Čaputové cítí, jako by omládl. Cesta na Slovensko ho naplnila energií, tvrdí.Papež se vedle Čaputové cítí, jako by omládl. Cesta na Slovensko ho naplnila energií, tvrdí.
10:27
Ceny MTV VMAs 2021 znají své vítěze. Bodovala Olivia Rodrigo, Machine Gun Kelly i Lil Nas X.Ceny MTV VMAs 2021 znají své vítěze. Bodovala Olivia Rodrigo, Machine Gun Kelly i Lil Nas X.
9:39
V neděli přibylo 138 nově nakažených. Reprodukční číslo kleslo na hodnotu 1,19.V neděli přibylo 138 nově nakažených. Reprodukční číslo kleslo na hodnotu 1,19.
9:04
Podívej se, jak rostou ceny bydlení v tvém kraji. Nejvíce se zdražovalo v Ústí nad Labem, nejméně v Praze.Podívej se, jak rostou ceny bydlení v tvém kraji. Nejvíce se zdražovalo v Ústí nad Labem, nejméně v Praze.
7:35
Lana Del Rey jde off-line. Deaktivovala si všechny své sociální sítě.Lana Del Rey jde off-line. Deaktivovala si všechny své sociální sítě.
Neděle 12. 9. 2021