Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 21. 9. 2021
9:49
USA opět otevřou hranice pro turisty. Do Ameriky budou moci vyrazit ale jen plně očkovaní, uvedl Kulhánek.USA opět otevřou hranice pro turisty. Do Ameriky budou moci vyrazit ale jen plně očkovaní, uvedl Kulhánek.
Pondělí 20. 9. 2021
13:56
Slovenka se nechala očkovat, její manžel ne. Ona je doma, on leží v nemocnici s oboustranným zápalem plic.
12:13
Jake Paul se chlubí dvěma Ferrari. Tyto luxusní modely patří slavnému youtuberovi.Jake Paul se chlubí dvěma Ferrari. Tyto luxusní modely patří slavnému youtuberovi.
11:38
Kobra 11 končí po 25 letech. Takto se s rolí Semira Gerkhana a legendárním seriálem loučil herec Erdoğan Atalay.Kobra 11 končí po 25 letech. Takto se s rolí Semira Gerkhana a legendárním seriálem loučil herec Erdoğan Atalay.
10:00
Známe vítěze cen Emmy. Nejlepší miniseriál roku je The Queen's Gambit.Známe vítěze cen Emmy. Nejlepší miniseriál roku je The Queen's Gambit.
8:53
Začíná očkování třetí dávkou. Registrovat se mohou senioři a zdravotníci.Začíná očkování třetí dávkou. Registrovat se mohou senioři a zdravotníci.