Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2021 16:34
Čas čtení 0:46
Vojtěch Vanda

Zemana v nemocnici navštívily manželka s dcerou

Zemana v nemocnici navštívily manželka s dcerou
Zdroj: TASR - Oliver Ondráš
NEWS
Uložit Uložené

Prezident republiky je stále hospitalizován v nemocnici ve Střešovicích. Od úterý se u něj vystřídalo několik významných osob.

Prezident České republiky Miloš Zeman nadále zůstává v Ústřední vojenské nemocnici v pražských Střešovicích v rámci plánované hospitalizace. Přestože by měl nemocnici brzo opustit, od úterka, kdy byl do nemocnice přivezen, jej navštívila spousta důležitých osob. Naposled, podle serveru Novinky.cz, k němu přijela manželka Ivana s dcerou Kateřinou.

Doporučeno
Aktualizováno: Václav Klaus přijel do nemocnice navštívit Zemana Aktualizováno: Václav Klaus přijel do nemocnice navštívit Zemana 19. září 2021 17:18

Mírně vyčerpaný a dehydratovaný. Takový byl stav prezidenta Zemana poté, co byl v úterý minulý týden hospitalizován. Hlava státu byla převezena do stejného nemocničního zařízení jako bývalý prezident Klaus, jenž byl hospitalizován kvůli vysokému tlaku. Veškerá vyšetření, která zahrnovala CT, sonografii i krevní odběry, vyloučila ohrožení prezidentova života.

Domů
Sdílet
Diskuse