Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2021 13:47
Čas čtení 1:10
Tímea Krauszová

Na titulce Playboye je poprvé v historii gay. Filipínský influencer pózuje se známými oušky, které měla na sobě i Kate Moss

Na titulce Playboye je poprvé v historii gay. Filipínský influencer pózuje se známými oušky, které měla na sobě i Kate Moss
Zdroj: Jamie McCarthy/Getty Images for Michael Kors
NEWS LGBTQ+ LIDÉ
Uložit Uložené

Bretman Rock v minulosti se značkou spolupracoval na tvorbě designového oblečení. Nyní jej poprvé zahrnuli do editoriálu.

Bretman Rock se stal oficiálně prvním gayem na titulce Playboye. Třiadvacetiletý Filipínec je influencerem v oblasti krásy. Vypracoval se přes YouTube a dnes už má i vlastní pořad na MTV. Podle CNN už Rock v minulosti se značkou spolupracoval na tvorbě designového oblečení. Nyní jej poprvé zahrnuli do editoriálu.

Nová ikona

Za sérií fotek stojí fotograf Brian Ziff. Influencera vyfotili se známými plyšovými oušky, motýlkem a manžetami, které měly na sobě i ikony jako Kate Moss nebo Dolly Parton. Oblečený je v černém sametovém korzetu a outfit doplňují černé punčochy a boty na vysokém podpatku. Ziff kromě toho nafotil i další sérii fotek s Rockem, kde má na rukou natažené černé sametové rukavice a rty mu zdobí malé krystalky.

Domů
Sdílet
Diskuse