Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
25. července 2022 9:08
Čas čtení 0:46

Nehoda ve Zlíně: Vlak se na přejezdu bez závor střetl s automobilem, jeden člověk zemřel

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Nehoda ve Zlíně: Vlak se na přejezdu bez závor střetl s automobilem, jeden člověk zemřel
Zdroj: Policie ČR

V neděli v půl šesté večer došlo k nehodě na přejezdu bez závor ve Zlíně. Vlak jedoucí z Otrokovic se tam střetl s osobním automobilem. Jeho řidič srážku nepřežil.

V neděli v 17:33 hodin se ve Zlíně střetl osobní vlak jedoucí z Otrokovic s automobilem. Vlak po nárazu vykolejil a řidič osobního vozidla srážku nepřežil. Nikdo jiný podle Policie ČR nebyl zraněn.

25. července 2022 8:25 Čas čtení 1:02 Předpověď počasí: V pondělí budou teploty dosahovat 35 °C, od úterý se ochladí. Takový bude poslední červencový týden Předpověď počasí: V pondělí budou teploty dosahovat 35 °C, od úterý se ochladí. Takový bude poslední červencový týden

„Sedmašedesátiletý řidič vozidla značky Volvo jel od Otrokovic a na křižovatce odbočoval doleva směrem k supermarketu. Následně vjel na železniční přejezd, a to i přesto, že bylo v činnosti výstražné a zvukové signalizační zařízení. Při průjezdu tak došlo ke střetu s právě projíždějícím osobním vlakem,“ uvedla policejní mluvčí Milena Šabatová.

Řidič osobního automobilu utrpěl při střetu vážná zranění, která byla neslučitelná se životem. Vlak po srážce vykolejil, ale nikdo jiný nebyl zraněn. 

„Na místě mimořádné události byly celkově odhadnuty škody na 2,8 milionu korun (2 mil. vlak, 300 tis. trať, 500 tis. automobil),“ píše Drážní inspekce.

Nehodu nyní vyšetřuje jak Drážní inspekce, tak dopravní policisté a zlínští kriminalisté. „Dopravní nehodu vyšetřují zlínští kriminalisté společně s dopravními policisty,“ dodala Šabatová. 

Domů
Sdílet
Diskuse