Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
25. července 2022 8:25
Čas čtení 1:02

Předpověď počasí: V pondělí budou teploty dosahovat 35 °C, od úterý se ochladí. Takový bude poslední červencový týden

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Předpověď počasí: V pondělí budou teploty dosahovat 35 °C, od úterý se ochladí. Takový bude poslední červencový týden
Zdroj: REFRESHER/Jakub Šuvada

Přinášíme ti předpověď počasí na nadcházející týden.

V pondělí budou teploty dosahovat 35 °C a v platnosti bude výstraha před vysokými teplotami a vznikem požárů. V noci na úterý přijde do Česka studená fronta, která přinese bouřky a mírné ochlazení. I po zbytek týdne však budou teploty spíše nadprůměrné, uvádí Český hydrometeorologický ústav.

23. července 2022 20:00 Čas čtení 0:26 Sleduj živě, jak se bouřky přesouvají do Česka Sleduj živě, jak se bouřky přesouvají do Česka

V pondělí bude jasno až polojasno, s teplotami od 31 do 35 °C. Až do večerních hodin bude platit výstraha před vysokými teplotami, kterou na západě Čech přeruší noční bouřky a přeháňky.

V úterý ráno bude oblačno až zataženo a většinu republiky zchladí územní déšť, přeháňky a bouřky. Nejvyšší denní teploty se vyšplhají na 24 až 28 °C a zamračená obloha se začne protrhávat až ve večerních hodinách. 

Obdobné počasí bude také ve středu. Očekávat můžeš oblačnou až polojasnou oblohu, s ojedinělými přeháňkami. Rtutě teploměrů se budou pohybovat od 23 do 27 °C.

Ve čtvrtek bude polojasno až oblačno, na některých místech Česka se objeví přeháňky. Nejvyšší denní teploty budou 24 až 28 °C. 

V průběhu pátku se můžeš těšit na další přeháňky a bouřky. Bude oblačno, zataženo, s teplotami od 24 do 32 °C. 

Oblačný by měl být i víkend. Na většině území bude déšť, přeháňky a bouřky. Nejvyšší denní teploty se pak vyšplhají na 24 až 29 °C.

Domů
Sdílet
Diskuse